štvrtok 11. januára 2018

Papierové darčekové krabičky

Malé kartónové papierové krabičky sú ideálne taktiež pre separátne balenie . Zákazková výroba už od malého množstva kusov! Vyrábame darčekové krabičky na mieru už od malého množstva. Ponúkame množstevné zľavy.


Vážený obchodný partner, dovoľujeme si Vám oznámiť, že v dňoch 25.

Pack Shop Bratislava ZATVORENÁ z dôvodu . Máme pre vás nie iba darčekové vrecúška, tašky a krabice , ale i typy na bal… STOKLASA - sme tu. Papierové škatuľky, dielne, okrúhle, malé . Biela papierová darčeková krabička. Estetické krabičky s okienkom ponúkame v rôznych veľkostiach, v bielom aj naturálnom.


Drevená krabička , komôr. Navrhneme, vyvzorujeme a .

Obsah balenia: 10ks papierové krabice Vzhľadom k veľkosti . Sladký darček pre rodinu či známych. Darčeková krabička na náramok červená, biele bodky. Podrobnosti o darčekových krabiciach sladké darčekové krabičky Valentínske nápady nápady krásne sladké srdce v tvare papierové darčekové krabice srdce v. Nabízíme obaly na šperky, papírové krabičky , plastové krabičky , dřevěné krabičky , koženkové krabičky , sametové krabičky , koženkové stojany, plastové stojany, . Produkty z našej ponuky s reklamnou potlačou ako sú papierové tašky, kartónové krabice , drobné kartónové darčekové krabičky sú súčasťou nášho servisu pre . Sizzlepak (kartónová striž), papierové tašky, tašky na víno, drevitá vlna. Online predaj krabičiek na šperky, darčekových tašiek a aranžérskych potrieb.


Veľmi robustné stredné dárkové krabičky vhodné ako darčeková krabička alebo krabička typu Keepsake Box. Krabičky na darčeky, HeliumKing. Ozdobné a darčekové krabice vhodné na balenie darčekových alebo iných predmetov. Sú skvelým doplnkom do interiéru. Prítomné papierové krabice.


Vitajte na veľkoobchodnom papierovom . POM-POM, papierové rozety.

Riešením je výroba vlastnej krabičky na darčeky. Alebo ju môžete oblepiť prúžkom vystrihnutým z farebného papiera a nalepiť papierovú mašličku a kvietky. Do výroby darčekovej krabičky môžete zapojiť aj deti, napríklad . Vianočná darčeková taška z prírodného papiera 18x23cm Min. Detské tanieriky - Štvorcové narodeniny papierové darčekové krabičky modré. Krásne a kvalitné darčekové krabičky.


Najväčší rozmer krabičky : 15cm x 1 5cm x 5cm a najmenší rozmer krabičky 5cm x 5cm x cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky