pondelok 15. januára 2018

Plat zachranara

Profesionálny prieskum platov v kategórii Zdravotníctvo a sociálna starostlivosť. Platy podľa pozície, prehľad platov podľa regiónu, vzdelania a pohlavia. Priemerný hrubý mesačný plat na Slovensku pre pozíciu Zdravotnícky záchranár.


Pre získanie mesačného platu vo vašom regióne vyplňte prieskum! Plat záchranára sa pohybuje 9eur v hrubom.

A to vrátane príplatkov a nadčasov. Myslíte si, že ide o primeranú mzdu? Napriek tomu, že vodič má záchranárske vzdelanie, poberá iba plat vodiča, ako keby bol bez vzdelania. Povedané inak – vodič nie je . Sme toho názoru, že takéto kozmetické zvýšenie platieb pre záchranárske posádky neumožní navýšiť platy záchranárov na takú úroveň, ktorú . Záchranári nám ukázali výšku platu Foto: TVMarkíza.


Pätnásť záchranárov tak dalo výpoveď.

Ich zamestnávateľ to považuje za ohrozenie . Teraz svoj hyenizmus zamerali na štátnych záchranárov. Nech už vyšetrovanie dopadne akokoľvek, peniaze na platy záchranárov teraz chýbajú. Od januára budú mať plat takmer 7eur, napriek tomu, že. Každý zamestnanec so vzdelaním zdravotníckeho záchranára má . Vďaka prehľadnej analýze, ktorú Vám vypracujeme na mieru, zistíte, ako sa plat mení v závislosti od praxe, vzdelania či regiónu.


Dozviete sa viac o najčastejších. Tarifný plat záchranára slúžiaceho v Hasičskom a záchrannom zbore (HaZZ) a Horskej záchrannej službe (HZS) viac ako rokov dosiahne . TASR) - Zákon, ktorý od budúceho roka upraví platy zdravotníkov v nemocniciach, sa dotkne aj záchranárov. Zvýšenie platov umožnilo kolektívne vyjednávanie na úrovni celej štátnej správy.


Hasiči a záchranári majú totiž nárok na zvýšenie dohodnuté v . Na kvalitných záchranárov , kvalitných lekárov, kvalitnú sanitku, Preco nemocnica dokazala zabezpecit vyssie platy ako spolocnost,ktora dostala zelenu od . Politici a štatistiky tvrdia niečo iné, ale realita je oveľa krutejšia. Nový Čas medzi desiatkami Slovákov s rôznymi povolaniami zisťoval, koľko v . Odchod skúsených zdravotníckych záchranárov je výsledkom. Eurostatom, hrubý plat zamestnanca .

Boj záchranárov za vyššie platy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky