piatok 26. januára 2018

Box plastový

Uzamykateľný multifunkčný plastový úložný box o objeme 320l. Veľký plastový box pre ukladanie najrôznejších predmetov má objem litrov, vďaka čomu pojme veľa vecí. Priehľadnú plastovú nádobu dopĺňa farebné veko. Uložný box TOPSTORE s vekom.


Velký plastový box pro ukládání nejrůznějších předmětů má objem litrů, díky čemuž pojme mnoho věcí.

Průhlednou plastovou nádobu doplňuje barevné víko. OBI Univerzálny box Santos Transparent S l. Kesper Univerzálna debna 1l borovica. Box s vrchnákom 25l červený. Hledáte box plastovy ulozny?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . KIS Moover Box XL - černý 60l - na kolečkách - Úložný box.

Praktický a často využívaný box s účelným víkem, které je opatřeno bezpečnostními uzávěry. Plastový box Basixx l, průhledný. Rozměry boxu: 39x25xcm. Větší plastový box s víkem pro uskladnění nejrůznějších předmětů. Box je celý transparentní a tak uvidíte co se uvnitř skrývá.


Těsné víko zabraňuje vysypání . Díky barevnému motivu, box najde nejen praktické, ale i dekorativní využití v každém dětském . Ideální úložný box do dětského pokoje. Výrazné barvy rozveselí místnost, praktické provedení ulehčí úklid . Vyřešte úložný prostor chytře - pořiďte si plastové boxy. BASIC BOX 8L s víkem modrá. Triedenie a archivácia Aktovky a boxy na dokumenty Boxy na dokumenty Box plastový na spisy s gumičkou Opaline A transp.


Rozmery (v×hך) 327×250×mm . Multifunkční box pro úschovu dokumentů a zásob. Víko lze snadno odejmout nebo otevřít na obě. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Box plastový , L velikost, EXTOL PREMIUM Vnitřní rozměr 423x292x215mm, vnější rozměr 443x310x248mm, možnost pevného spojení více plastových boxů. M-Wave Box plastový , 17l. Systainer, S velikost, rozměr 443x310x128mm, ABS, EXTOL PREMIUM.


Pokud uložíte všechny drobnosti do krabic, snáze udržíte ve věcech pořádek a rychle najdete vše, co potřebujete. Krabice je z průhledného plastu , takže vždy .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky