streda 24. januára 2018

Nadoba na mydlo

V katalogu nemáme podrobnější informace o nádoba na mydlo. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Sklenený dávkovać na tekuté mydlo s pumpičkou.


Odolné sklo s fóliou s vintage ružami. Pumpička striebornej farby. Prakticky schované mydlo.

Nástenný dávkovač má uplatnenie nielen vo verejných . Možno skombinovať s pohárom a dávkovač mydla. Ponúkame široký výber vybavenia do kúpelne. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Wenko, to je synonymum krásnej kúpeľne. Doplnky z novej kolekcie v sebe totiž spájajú nevšedne elegantný, jemne chladný dizajn s kvalitnými materiálmi, čo. Zadní stěna a vnitřní nádoba je z plastu.


Bohatý výběr svítidel, držáků, sušáků, košů a doplňků do koupelny.

Super ceny a dodání do druhého dne. Keramická nádobka dávkovače 2ml. Použitelná pro všechny kolekce, vyjma Kibo, Esprit. Rozmer: 2x 1x mm.


Výrobca : SMEDBO Séria: Time Kód výrobku: YK3Hmotnosť: kg. Nechajte si na nádobu Jessheim vygravírovať jednoduchý obrázok, ľubovoľné . CATIA V5- Nadoba na mydlo. Unsubscribe from Miro Palko? Nádoba na mýdlo velká Flora Jumbo Doplňky a pomůcky koupelnové, Vybavení pro dům a domácnost, SHOP, velkoobcho železářství, nářadí,.


Odstraňovač bubliniek - 200ml. Krájač na mydlo vrúbkovaný. Pridať do zoznamu obľúbených. Urobte zo svojej kúpeľne skvelé miesto na relaxáciu a odpočinok.


Zvolením tých správnych doplnkov vám vytvorenie súkromných kúpeľov zaberie minimum . Vám ušetří vestavěný dávkovač na tekuté mýdlo nebo prostředku na mytí nádobí. Použitím velkoobjemové nádoby vystačíte se saponátem velmi . Dávkovač tekutého mýdla MALA hnědá. Nádoba na tekuté mydlo je sklenený produkt s vlastným motívom ktorý je vytvorený pomocou laseru ( gravírovanie laserom, gravírovanie skla ).

Nákup bez rizika: dní na vrácení. OBI Deco-Line dávkovač mydla zo série Rosario z mliečneho skla sa montuje na stenu zaokrúhleným pochrómovaným držiakom. Slovenský eshop s ručne vyrábanými vecičkami.


Originálne Handmade nádoba na mydlo od slovenských dizajnérov, remeselníkov, umelcov a návrhárov. Moderní ekologická nádoba, černá část je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu složeného z .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky