streda 24. januára 2018

Čierna sedacia suprava

Rohová sedacia súprava s otomanom vpravo. Potiahnutá čiernou ekokožou. Priamočiare tvary sedačky ľahko zapadnú do moderného bytu. MARBELA, sedacia súprava , ktorá nikdy neoddychuje.


Toto privilégium prenecháva vám.

Trendová kombinácia bielej ekokože a čiernej látky. Pohodlná, praktická a ideálna na každodenný relax. STILO sedacia súprava sa stane súčasťou vašej rodiny. V trendovom prevedení čierna ekokoža a . ARON rohová sedacia súprava si vás získa na prvý pohľad. Rodina a priatelia ocenia jej moderný dizajn, aj príjemné sedenie.


Sedacia súprava Skinny, čierna. Spacoa plocha: 189x1cm.

Popis: Praktická rozkladacia rohová sedacia súprava s úložným priestorom. K sedacej súprave patria dve taburetky s . XL 7-dielna záhradná sedacia súprava , čierna , polyratanová. XL 37-dielna záhradná sedacia súprava , polyratanová, . XL 14-dielna polyratanová záhradná sedacia súprava , čierna z vidaXL.


Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Inari čierna , rozmery: (ŠxVxH): . AKRON-pohodlná rozťahovacia sedacia súprava s polohovaťeľným záhlavím a podrúčkou. Doprava sedačky AKRON je zadarmo.


Ponúkame Vám rohovú sedaciu súpravu Toscania Nevada z nášho . Táto praktická sedacia súprava ľahko zapadne do každého interiéru. Je potiahnutá čiernou látkou a skvele doplní svetlý interiér. Je vo farebnom kontraste čiernej a šedej farby.


Súprava je čalúnená kvalitnou látkou . Vankúše sú napevno prišité k sedacej súprave , nôžky sú plastové.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky