pondelok 8. januára 2018

Cestoviny so syrovou omackou

Vyberte si cestoviny podľa chuti a pripravte si ich aj s omáčkou do pol hodiny. Recepty pre chutný život. Dokonalé spojenie smotanovej a syrovej chuti, ktorému nik neodolá.


Neviete, čo rýchlo uvariť? Alebo vám zostali nejaké kúsky syrov?

Vyskúšajte z nich spraviť omáčku na cestoviny podľa nášho receptu. Cestoviny uvaríme a scedíme. Smotanu na varenie zohrejeme, rozpustíme syry a miešame.


Na koniec pridáme bujón, pretlačený cesnak a mlieko. Ak vám už došli nápady na skvelé omáčky , prinášame vám skvelý tip na domácu . Dáme variť cestoviny , medzitým pripravíme omáčku. Omáčka : V sladkej smotane roztopíme syrokrém, pridáme strúhaný syr, tiež necháme roztopiť, pridáme .

Na oleji spenime cesnak potom pridame mlieko do mlika dame syr a nechame roztavit. Do masy vlozime uvarene cestoviny pridame koreniny zlahka . POTREBNÉ PRÍSADY konzerva . Suroviny: 4g šunky – čo najkvalitnejšej údenej, ktorá sa musí povariť ks syrokrému kocka . Ahoj, v dnešnom video som si pre vás pripravila recept na cestoviny v syrovej omáčke. Obľúbený recept na december?


Pre mňa jednoznačne cestoviny so syrovou omáčkou. Pripravila som pre vás recept na tú najjednoduchšiu . Instantní dehydratovaný výrobek, směs pro přípravu hotového pokrmu. Ocedené cestoviny rozdelíme do tanierov a zalejeme syrovou omáčkou. Na vrch dáme vyšľahanú šľahčku. Dnes sa s Vami podelím o môj obľúbený recept.


Dokonca si toto jedlo obľúbila aj moja sestra, . Mlieko zohrejte, pridajte syr, poriadne roztlačte a za stáleho . Zloženie: cestoviny, syr,mlieko,smotana,soľ,.

Dusenú zeleninu scedíme a vo vývare uvaríme cestoviny. Uvarené cestoviny zmiešame s udusenou zeleninou a polejeme syrovou omáčkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky