streda 24. januára 2018

Rohovy regal do kupelne

Rohový regál do kúpeľne s pochrómovanou úpravou. Hodí sa nielen do kúpeľne. Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu. Nábytok do kúpeľne kúpite online v eshope Mobelix.


V tejto kategórií ponúka Asko. Kúpeľňový nábytok, zariadenie a doplnky do kúpeľne ako skrinky, zrkadlá,.

CMI Kúpeľňový regál Culebra odkladacie plochy. Wenko Kúpeľňový regál Style sklenené police chróm. V súlade s novými Nariadeniami Európskej únie ohľadom ochrany osobných údajov (GDPR) Vás prosíme, aby ste si vyjadrili súhlas s používaním súborov . Krása a vzdušnosť pre Vašu kúpeľňu Nízky kúpeľňový regál … 5€ Vaša zľava . Kúpeľňový rohový regál s tromi policami je vhodným doplnkom kúpeľne alebo toalety.


Tri veľké police pojmú dostatok hygienických prostriedkov v akejkoľvek . Police a poličky sú v kúpeľni praktickými pomocníkmi na odloženie vecí pre opakované použitie. Poličky využijeme nielen v sprchových kútoch, ale aj na .

AWD INTERIOR Kúpeľňový regál rohový Šikovný malý poschodový regál do kúpeľne s tromi policami s podstavou trojuholníka. Optimálne využitie malých . GLARE: Elegantný a praktický rohový regál do kúpeľne , moderne zariadenej obývačky alebo chodby. Teleskopický regál do kúpeľne. S teleskopickým regálom obdržíte viac priestoru, pretože môžete všetky vaše prostriedky uložiť na regál. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky a ďalší praktickí pomocníci do kúpeľne.


Nakupujte online alebo v jednej zo predajní JYSK. Regál HELSINKI Regále a poličky hnedá. Kela Nástenný regál Galant. TimeLife Rohový držiak do kúpeľne , nerez. Praktický rohový držiak nájde v kúpeľni svojej uplatnenie, najmä ako doplnok k . V pamäti GRETA rohový regál 1B5 jasan.


MIA detský policový regál so zásuvkou MI-02. XL Poličkový regál do kúpeľne , masívne orechové drevo, 100x40xcm. Sklenený rohový policový regál NOBLE číry z kategórie Dom a bývanie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky