streda 2. novembra 2016

Vykup folie cena

Najväčší katalóg firiem zaoberajúcich sa činnosťou - Zber a výkup odpadových plastov, fólie v Českej republike a na Slovensku. Oslovte najvýznamnejšie firmy . VYKUPUJEME ZA VÝBORNÉ CENY Kovy, barevné kovy, autobaterie, atokatylyzátory, kabely, tištěné spoje, papír, pet lahve, igelitové folie aj. LDPE fólia , zberný dvor, technologický odpad.


Pro výkup plastů máme stanoveny ty nejlepší výkupové ceny.

Fólie LDPE, PE čirá, čistá (llisovaná), dohodou. Ceník je platný pro drobný výkup , při dodávkách většího množství materiálu. Zaměřujeme se na výkup a zpracování těchto druhů plastů:.


Materiál vykupujeme ve všech formách od drobných vtoků přes fólie až po rozměrné monobloky. Odvoz PVC pilín a demontovaných plastových okien, výkup PVC drtí. AVE CZ Vám zajistí svoz a výkup druhotných surovin na celém území České republiky.


NOVIMPEX - Nové Zámky - výkup druhotných surovín. Svojim zákazníkom sa snažíme ponúknuť najvýhodnejšie podmienky a najlepšie ceny na výkup , aby sa k.

Garantujeme Vám nejvyšší ceny v okolí o čemž se můžete přesvědčit na naši. Ceny tříděného plastu dlouhodobě klesají a pro některé firmy. Stretch fólia - priemyselná - Zváračky fólie Páskovanie tovaru Toaletný papier. PET lahví, nasycení trhu. Stretch folie je netoxická a splňuje všechny směrnice Evropské unie.


U dutinek o váze 6g nabízíme i zpětný výkup. Největší katalog firem zabývajících se činností -Sběr a výkup odpadní fólie v České republice a na Slovensku. Zobrazená výkupná cena je len orientačná a bude upresnená našim.


Všetky firmy z oblasti Odpady - zber, výkup , likvidácia v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Při výkupu je náš pracovník oprávněn vyžadovat k nahlédnutí osobní průkaz totožnosti. Bez ověření totožnosti nebude kovový odpad . Neztrácejte čas prodejem vašeho mobilu či tabletu!


U nás vám za něj obratem nabídneme tu nejlepší možnou cenu a . Hledáte výkup druhotných surovin nebo likvidace odpadu v okrese Jihlava a okolí? Pak neváhejte kontaktovat společnost EKO-KOBA, s. Výkup použitých zařízení Apple.

Ceník výkupu druhotných surovin platný od 1. Al drát, nový, Kč za kg. Al žaluzie, plechovky, Kč za kg . Katalyzátory - výkup dle typu a velikosti info tel. Al folie , žaluzie, plechovky, víčka, 18.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky