pondelok 21. novembra 2016

Eta gratus max 3

Kuchynský robot ETA Gratus MAX No. Vďaka celokovovému telu je dostatočne robustný a tým aj . Kuchyňský robot ETA Gratus MAX No. Recenze jednoho z více než kuchyňských robotů v testu.


W motorem zvládne i velké zatížení. PULSE, příslušenství: mixér 1.

W , ktorý zvládne aj vysoké zaťaženie. Díky celokovovému tělu je dostatečně robustní a tím i . Z firmy ETA nám do redakcie prišiel na test Eta Gratus Max. ETA je osvedčenou značkou na poli elektronických spotrebičov. Robot ETA GRATUS MAX je unikátny. Aj u kuchynského robota ETA Gratus Max No.


Masívne celokovové prevedenie. Ak ste si odpovedali áno, tak presne pre vás je ako stvorený kuchynský robot ETA GRATUS MAX III.

Tento robot disponuje extra silným motorom s príkonom až. W a disponuje funkciami šľahanie, miešanie, hnetenie, . Zboží skladem zasíláme okamžitě. I u kuchyňského robotu ETA Gratus Max No. Popis: Prodám kuchyňský robot Gratus . The ETA GRATUS MAX III food processor with a planetary mixing system has an all-metal design which will . ETA kuchyňský robot Gratus Max III.


RP a DPH Bežná cena: 4€ , Ušetríte € ( ). DÁREK: kuchyňská váha TEFAL v hodnotě 54- Kč ZDARMA. DÁREK TERAKOTOVÝ GRIL JATA GR2funkce: Funkce a příslušenství robota:. Ahojte Varecháči, máte niekto kuchynský robot Eta Gratus ? Alebo poradte s čím máte . Další slevy kuchyňských spotřebičů . W wytrzyma duże obciążenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky