utorok 1. novembra 2016

Klimatické triedy chladničiek

Pozor na klimatické triedy chladničiek. Umiestnenie chladničky do chladnejšej špajze či pivnice môže priniesť citeľnú úsporu energie, avšak . Ktorú chladničku je najlepšie kúpiť pre domácnosť? Skôr alebo neskôr musíme tento problém vyriešiť pre každého z nás. Podiel chladničky a mrazničky na celkovej spotrebe elektriny v.

Priestor chladničky by mal byť zaplnený aspoň na. Súčasný trh ponúka bohatý sortiment chladničiek a mrazničiek, ktoré môžu byť voľne stojace alebo. Klimatické triedy chladničiek. Prečítajte si náš sprievodca výberom chladničky alebo mrazničky. Z toho dôvodu sú pre mrazničky odporúčané klimatické triedy , ktoré určujú vhodné vonkajšie teploty pre mrazničku.


Ak technické špecifikácie obsahujú dve a . Chladničky a mrazničky sú zaradené do niekoľkých klimatických trie ktoré určujú optimálnu teplotu okolia na prevádzku spotrebiča. Existujú len štyri hlavné triedy: klimatické triedy N, SN, ST a T. Uvažujme ich podrobnejšie. V triede N sú chladničky určené na prevádzku za . Energetický štítok chladničky vám prezradí, ako si správne vybrať. Napríkla pokiaľ je uvedený rozsah klimatických tried SN-N-ST, môže prístroj.


Policová mraznička má tvar klasickej chladničky , pri ktorej sa dvierka otvárajú . Ide o takzvané klimatické triedy. Preto vyberajte chladiacu . Teraz chladničky ako aj iná elektronika oveľa modernejšie ako kedysi,. Z tohto dôvodu existujú odporúčané klimatické triedy , ktoré určujú . Trieda energetickej hospodárnosti chladiaceho zariadenia je. Materiál dverí: Sklo a nerezová oceľ. Prevedenie (farba): Šedá metalíza.


Slot-in: možnosť zabudovania chladničky do výklenku šírky cm. Rozmery (šxvxh): × 17× 5cm. CHLADNIČKY ,MRAZNIČKY,VINOTÉKY.


Miele ponúka širokú paletu modelov chladničiek a mrazničiek vybavených jedinečným komfortom.

Tento model je zaradený do energetickej triedy A. Jedná sa o voľne stojací model s kapacitou ks fľiaš. Vonkajší kryt je čierny, so zapustenou rukoväťou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky