utorok 22. novembra 2016

Gorenje rk69syb

Prístroj je vybavený priehradkou Freshzone pre predĺženie životnosti . Moderná čierna kombinovaná chladnička RK SYB z radu Simplicity je vybavená užitočnou antibakteriálnou ochranou, automatickým odmrazovaním . Dizajn skrine, Voľne stojace. Celkový čistý objem, 3L. Přístroj je vybaven přihrádkou Freshzone pro prodloužení životnosti . Stylová, luxusní, nenáročná a skvěle vybavená.

GORENJE RK SYB , kombinovaná chladnička. Lednice je navržena tak, aby šetřila co . Přidej vlastní hodnocení (0). Prodej tohoto produktu byl ukončen. Chladnička s mrazničkou Gorenje Simplicity RK SYB černá. Popis a specifikace ↓Ke.


Je zástupcem spotřebičů velmi úsporné energetické třídy. Základní informace Řada: Gorenje Simplicity Barva: Černá Materiál dveří: Kovové dveře Barva vnitřního prostoru: Světle šedá Funkce . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok.

Na schématu se jedná o pozici č. Gorenje RK69SYB Hűtőszekrény, hűtőgép vásárlás már Ft-tól! Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . V zásuvce Fresh zone zůstanou díky nižší . S databázou neslýchaného bohatstva,. Bemutató darab, termék és ár információ Alulfagyasztós kategóriában.


V katalogu nemáme podrobnější informace o gorenje RK69SYW. NRK68SYB NRK68SYA RK69SYW NRK65SYA RK65SYA RK69SYB RK68SYA RK69SYA . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Tato nabídka od prodejce zacharias_petr byla archivována dne 16.


Zobacz lodówki podobne do . Dankzij de expertise van Gorenje , zal uw wasgoed met zorg in.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky