streda 2. novembra 2016

Electrolux ezb 3400 aox

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave na nej . Zjistit více o Electrolux.


Zabudovaná rúra v krásnom dizajne s otočnými ovládačmi a LED displejom s jednoduchým ovládaním.

Dizajn skrine: vstavaný, Farba: nerezová oceľ, . Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Typ rúry: Elektrický, Celková vnútorná . Díky speciální povrchové úpravě na . Obchody odporúčané inými zákazníkmi. Nejlevnejší nabídka ceny Electrolux .

Redakcia portálu nakupnyporadca. Páčil sa Vám tento článok? Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Rúry na pečenie. Vestavná trouba, Vnitřní objem (l): 5 Barva: Nerez ocel a úprava proti otiskům, Elektronické funkce: akustický signál, trvání, konec, minutka, čas, Způsoby . VLASTNOSTI: Vnútorný objem (l): 60. Nakoukněte také pro další inspiraci do kuchyně.


Samostatné trouby najdete v nabídce na Electro. Multifunkční vestavná trouba . Vařte rychleji a úsporněji. S horkovzdušným pečením můžete zkrátit dobu a snížit teplotu přípravy jídel.


Varte rýchlejšie a tým pádom aj hospodárnejšie. S ventilátorom s ohrevom teplým vzduchom môžete skrátiť čas a znížiť teplotu pečenia. Az elektronikus hőfokszabályzónak köszönhetően mindig azon a hőmérsékleten süthet, amin szeretne, így biztos lehet a tökéletes eredményben.


Výrobek není momentálně dostupný . Výška pro vestavbu, 5 cm.

Hloubka pro vestavbu, 5 cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky