streda 9. novembra 2016

Plastove krabice s vekom

M s vekom je praktickým pomocníkom pri usporiadaní domácnosti. Tento plastový box môžete použiť na uloženie nesezóního bielizne . Skladovacie boxy nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI. Multifunkčné transparentné ukladacie debny s priehľadným vekom sú vhodné na ukladanie či transport. Umožňuje prehľad o uložených veciach bez nutnosti . Farebné aj priehľadné boxy rôznych tvarov a veľkostí do každej domácnosti, kancelárie, obchodu, školy aj skladu.


Transparentný robustný multifunkčný box z plastu s vekom, stohovateľný pri nepoužívaní. BRILANZ Box ratanový s vekom l. Veľký plastový box pre ukladanie najrôznejších predmetov má objem litrov, vďaka čomu pojme veľa . Detské plastové boxy na hračky oceníte v každej detskej izbičke. Uložný box TOPSTORE s vekom.


Uzamykateľný plastový box Karisma. Box úložný s vekom hnedý L 1ks. Cena za kus, €, 1€. V našom sortimente nájdete: Curver dekoratívny úložný box . Praktické aj dizajnové úložné boxy pre udržanie poriadku vo vašej domácnosti zakúpite v predajniach a eshope kika. House Doctor Bucľatý kôš s vekom.


Akciové ceny, výhodné zľavy. HEIDRUN - Box OUASAR s vekom (litrový). Boxy na hračky sa podľa materiálu rozdeľujú na plastové , látkové – platnené, drevené. Pevná textilná krabica je praktickým doplnkom do každej skrine, police, stola i komody. Heidrun Box Quasar l, zelená.


Hodnotenie produktu: 11 (Perfektný)recenzia. DPH: € s DPH: 1€. Odkladací košík s efektom ratanu 30l tmavohnedý s vekom. DPH: 1€ s DPH: 1€. Plastové úložné boxy s vekom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky