utorok 1. novembra 2016

Lacné regály a police

Typ AS 0 sokel ku skrinke 1 sektor vhodný na zariadenie kancelárii, pracovní, školských učební alebo zasadacích miestností, materiál: DTD laminovaná, . Viacúčelový regál v modernom tvare pyramídy s mnohostranným využitím. Vhodný… 11€ bez DPH 996 . Kovové regále KLIP, políc Kovový regál s vysokou nosnosťou. Lacné kovové regály KOVONA SYSTEM Metalsistem Technometal s.

Regál Klip je možné využiť napr. Nástenná dvojposchodová polica z preglejky Compactor Frida, dĺžka cm. Nakupujte najlacnejšie cez Heuréku. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Z našej ponuky si určite vyberiete.


Perfektné do obývačky, či detskej izby. Ponúkané drevené regále využijete aj do chodby.

Detské regály sú neoddeliteľnou súčasťou detskéj alebo študentskej izby. Sú vhodné pre umiestnenie kníh alebo iných dekoratívnych drobností. Ponúkame na výber niekoľko druhov regálov v rôznych rozmeroch a počtoch políc. Hlavný rozdiel medzi jednotlivými druhmi je v nosnosti na policu.


Súčasťou detskej izby sú aj lacné police alebo regály. Police často slúži na ukladanie hračiek, kníh a dekorácií. V prípade, že si chcete zostaviť regál podľa svojich predstáv, vyberte si samostatne predávané nosníky, police , spojky a ďalší materiál potrebný pre zmontovanie . Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Uložte si knihy prehľadne.


Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom. Primo- Nosnosť jednej police 100kg, zaskakovací spôsob montáže. Standard- Nosnosť jednej police 200kg, . Hľadáte lacné skrinky či vitríny?


Prezrite si našu ponuku laminovaných skriniek za výhodnú cenu. Veľký výber vitrín rôznych typov, ku niektorým je možné .

Naše regálové systémy a kovové police sú prispôsobiteľné a mnohé z nich sú. Policové diely sú ideálne úložné riešenie do obývacej izby. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky