pondelok 28. novembra 2016

Skrina s nadstavcom

Varios je vyrobená z kvalitného lamina vo farbe biela. Rozmery skriňe: 130×195×x55cm (š,v,h) . Látkové skrine , menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom. Klasické alebo posuvné dvere.


Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu.

Kúpite online v eshope Mobelix. DREVONA ponúka skrine šatníkové, vešiakové, kombinované i rohové. Obľúbeným riešením úložných priestorov v malom interiéri je šatníková skriňa s nadstavcom.


Priestranná šatníková skriňa , u ktorej navyše oceníte nádstavec Pamätáte si ešte na ponuku šatníkových skríň s nadstavcami , ktorá sa bohužiaľ na nejaký čas . Skrine s úložným priestorom by mal spĺňať vaše predstavy o priestore a jeho využití. Vyberajte si Šatníkové skrine podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Súčasťou skrini je aj nádstavec. Zmyselnosť a hra farieb povyšuje kolekciu .

Predám používanú a zachovalú šatníkovú skriňu vo farbe jelše, nadstavec, posuvné dvere, police, šuflíky, zrkadlo. Poskytuje dostatok úložného priestoru. Skriňu dodávame s nadstavcom , ktorý je rozdelený. Postel už máte, ale kde spí vaše šaty? Třeba Šatníková skriňa s nadstavcom šedá TAMPA ľavá za 266​ EUR.


Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene. Skriňa - úložné priestory v akcii. Vešiaková stena - zrkadlo, dvojvešiaky, vo vrchnej časti menšie poličky, v spodn. Naše skrine si môžete poskladať podľa svojich potrieb, či už posuvnými dverami alebo bez dverí, s policami alebo závesnými tyčami. Materiál: DTD laminovaná hr.


Skrina z kolekcie MAJA , vo farebnom prevedení. V tejto kolekcii ponúkaposteľ,písací stolík,nočný stolík, komoda, policu , regál atd. Použitý materiál Biela perlička a rám oceľový Biely. ATNÍKOVÁ SKRIŇA S PODLAVIČKOU.


DIELENSKÁ SKRIŇA S NÁDSTAVCOM. ZBERNÁ SKRIŇA NA PRACOVNÉ OBLEČENIE. Sconto skrine sú premyslené v systéme, akým kombinujú vnútorné police, zásuvky, závesné tyče a rad ďalších doplnkov.

Pri určitých typoch programov máte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky