utorok 1. novembra 2016

Vákuová balička

NOVINKA Zvýšený výkon, dvojité sacie čerpadlo a dvojitý zvar v nerezovom dizajne vákuovej baličky Maxxo VM PROFI. Revolučný spôsob uchovávania . Vákuové baličky , balenie potravín. Prezri si u nás vakuova balicka a porovnaj ceny v 10. Udržujte svoje potraviny dlho čerstvé a predĺžte ich trvanlivosť až niekoľkonásobne vďaka vákuovým baličkám potravín FoodSaver, ktoré na slovenský trh .

Ručná vákuová balička FoodSaver, popis. Prezentačné video novej vákuovej baličky FoodSaver FFS001X. Nový model vákuovačky FoodSaver s. Jeho používání přispívá k prodloužení doby trvanlivosti potravin a udržuje déle chuťové vlastnosti vakuovaných produktů.


Doporučujeme kombinaci s dalšími . Jednoduché automatické použití pouhým stisknutím tlačítka. Tlačítko pro rychlý a pevný svár .

Ekonomická řada vakuových baliček. Na tyto námi dodané stroje poskytujeme záruku měsíců a pozáruční servis. Stroje Maxivac vedeme skladem.


Vlastnosti:$vakuová pumpa bez oleje$1bez podstavce pro umístění na pracovní desce$1vakuování do dvouvrstvých vroubkovaných sáčků$1automatický . Tento spotřebič je určený pro použití v domácnosti a nesmí se používat ke komerčním účelům. Přečtěte si důkladně tento návod a odložte si jej na bezpečném . Nerezový stroj pro dokonalé vakuum. Rozměry přístroje: 3x 2x 1mm Svařovací li. Vakuová balička FRESH 33. Vysoce kvalitní jednokomorový vakuový balící stroj postavený výhradně z . Táto kuchynská pomôcka predstavuje najjednoduchší spôsob, akým udržíte potraviny čerstvé: Kompaktná vákuová balička potravín odsaje vzduch z . Zařízení slouží k vakuovému balení výrobků (produktů) do vakuových sáčků.


Jednokomorová programovatelná balička. Robustní celonerezové provedení s . Nová na Slovenskom trhu 12V balička Foodsaver , ideálna na chaty , loďe , polovačky všade kde neni k dispozícii napájanie zo siete stačí mať k dispozícii 12V .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky