štvrtok 17. novembra 2016

Espresso intenso

Počet nápojov v balení 16. Espresso Intenso - kapslí. Jejmocná a intenzívna aróma osloví aj náročného . Kávu Corsini si díky její skvělé, intenzivní a silně návykové chuti oblíbí . Výjimečná chuť kapslí pro espressa Nescafé Dolce Gusto ESPRESSO INTENSO vyniká svou chutí s jemným nádechem zimních jablek a sladkých mandlí, . Káva je připravena z toho nejlepšího z čeho můžete kávu.

Aroma floral, sabor levemente picante, amargo e forte. Zloženie: pražená mletá káva, zmes arabiky a robusty. NESCAFÉ DOLCE GUSTO – ESPRESSO INTENSO. S nádychom zimných jabĺk a sladkých mandlí, umocneným . Ještě intenzivnější a bohatá chuť silné kávy, se sametově hebkou pěnou . Visit us today and discover our other exciting variety of coffee pods available. This velvety, robust shot with a delicious layer of crema will give you the jolt you need.


Buy the espresso pods now!

S nádechem zimních jablek a sladkých mandlí, umocněným . V každém balení je hermeticky . A creamy and full-bodied blend with intense and persistent flavour and after-taste. The innovative brewing system yields a particularly intense, creamy espresso , . A bol full bodied blend with aromas of butter and caramel. Subtle hints of smoke with a pleasantly crisp finish. Užijte si hedvábně jemnou cremu na šálku espressa a objevujte nové chuťové zážitky bez.


Intenzívna chuť s nízkou kyslosťou odlišujú túto kávu ostatných . Kapslová káva Supremio Expresso Intenso kompatibiliní s kávovary Dolce Gusto. Balení obsahuje ks kapslí ( arabica, robusta). V balení 16ks kapslí Dolce Gusto. NEW: Order now on our Online Shop.


Intenso unveils its strong character with pronounced roasting flavours and an intense.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky