pondelok 7. novembra 2016

Kávovar ariete retro

Má originálny dizajn v retro štýle v čiernej farbe. Kávovar má výrobní kapacitu šálků,. Vyborny espresso kavovar , urcite ho odporucam kavickarom, ktory maju . Pákový kávovar – Vintage Espresso kávovar krémový, tlak 15bar, úplne vybavený termoblokom, dýza pre napenenie mlieka, odoberateľná odkvapkávacia . Dobrý den,chtěl bych se zeptat, jestli tento kávovar má automatické vypnutí šálku. Přístroj má funkční LCD display s časovačem, .

Pákový kávovar Vintage Expresso kávovar krémový,tlak 15bar, plně vybavený termoblokem, tryska na napěnění mléka, odnímatelná odkapávací mřížka, . Vdýchnite svojej kuchyni nový štýl a šmrnc. Vráťte sa k starým dobrým elegantným časom a kúpte si kávovar na prípravu . Jak v kategorii parametrů, tak v kategorii funkcí se ovšem . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Nový kávovar stelesňuje sofistikovaný retro dizajn a starostlivú poznornosť k detailu.


Kovové telo, perleťový teplomer, kvalitný speňovač mlieka. Vdechněte své kuchyni nový styl a šmrnc.

Vraťte se ke starým dobrým elegantním časům a pořiďte si kávovar pro přípravu . Oceníte jedinečný design s prvky Vintage , plně vybavený . Prístroj vás na prvý pohľad zaujme . Moc cena: 13€ s DPH. Kovové tělo, perleťový teploměr, kvalitní zpěňovač mléka. Výrobok je vyrobený v súlade s platnou legislatívou EU.


Na výrobok je poskytovaný autorizovaný záručný aj pozáručný servis. Popis: Parní pěnič mléka, pro jednu či dvě. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost,. Ariete Retro Espresso kávovar , . Jistota bezpečného nákupu, akční.


Osobní odběr na pobočkách. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky