streda 30. novembra 2016

Gorenje bm171a4xg

Jej vnútorný objem je litrov. Ponúkame ju v elegantnom. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Nabízíme ji v elegantním. Na objednávku, Obvykle 1-týdny Zboží pro vás u dodavatele .

BM171A4XG mikrovlnná rúra vst. Dvierka: Sklenené dvierka. Spôsob otvárania dvierok: Gombík. Materiál čelného panelu: Sklenený čelný panel. Otváranie dvierok: Ľavé . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Gorenje mikrohullámú boltok . Vnútorný sklenený panel je navyše . Vestavná mikrovlnná trouba, l, 7W , otočný talíř 2mm, ŠxVxH: 595x388x3mm Celý popis. Způsob otevírání dveří: Otevírání . Elkötelezett amellett, hogy saját . Vstavaná mikrovlnná rúra. Village Domestics Supplies have a huge selection of Microwaves on display. Art of the microwave: microwave only. Product Details -Product group: microwave.


Pokud chcete mít mikrovlnnou troubu zabudovanou do kuchyňské linky, podívejte se na vestavné mikrovlnné trouby v nabídce Electro. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Buy online or visit in store.


Order online or call for free advice. Redbridge Appliances have a huge selection of Microwaves on display. Rickmores Electrical Centre have a huge selection of Microwaves on display.

Ian Black Domestic Appliances have a huge selection of Microwaves on display.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky