utorok 15. novembra 2016

Konferenčný stolík výška 60 cm

CROSS konferenčný stolík 110xcm. DAFNE A konferenčný stolík , priemer cm. Mini konferenčné stolíky do 55. Malé konferenčné stolíky do.


Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.

Elegantný konferenčný stolík rustikálny z prírodného kaučukového dreva v prevedení tmavý orech. Vyberte si moderný konferenčný stolík do obývačky za super cenu. V našej ponuke si vyberiete moderný konferenčný stolík za výhodné ceny. Chcete do Vašej obývačky moderný elegantný konferenčný stolík ? PIXI konferenčný stolík 110xcm.


Konferenčný stolík vo farbenej kombinácii dub canyon a arusha. Praktické konferenčné a príručné stolíky v rôznych farbách, štýloch a. Dekor dub sonoma, so spodnou doskou, 110x40x60.

Vzdialenosť medzi nohami: cm. Info o montáži: Nezmontované. Materiál nohy: dubové drevo. Hneď v závese pokračuje konferenčný stolík.


Farba: Popis: Jednoduchý konferenčný stolík štvorcového tvaru s odkladacou poličkou. Ale neobracajte sa len na dizajn, dôležitá je aj jeho výška. Napríklad japonský nízky. Prečo je severský dizajn tak očarujúci? Má niečo, čo inde v Európe nemajú - a to je cit pre kombinovanie moderného a sviežeho dizajnu s retro štýlom.


Kvalitné slovenské konferenčné stolíky do vašej obývačky. Optimálna výška stolíka zodpovedá výške Vašich kolien v sede. Vitríny, police a poličky, posteľ, TV stolíky, konferenčné stolíky, komody,. Special Price S daňou: 6€ Bez. Podnož stolíka kovová v prevedení biela alebo chrómovaná, doska stola obtiahnutá pravou hrubou kožou alebo regenerovanou kožou.


UnUniverzálny obdĺžnikový stolík v komfortne zvýšenom rozmere nájde svoje.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky