streda 30. novembra 2016

Valček na cesto tupperware

Bez použitia Nástavcov na Valček II vyvaľkáte cesto akejkoľvek hrúbky. S mm Nástavcom rovnomerne vyvaľkáte hladké cesto na koláčiky. Apollo podložka sa stane v každej domácnosti nepostrádateľným pomocníkom.


V prvom rade samozrejme pri pečení, ale okrem toho aj ako praktická pracovná . Tupperware valček na cesto. Predám málo používaný valček na cesto plniteľný studenou aj teplou vodou podľa druhu cesta.

V prípade záujmu ma kontaktujte . Bezplatná inzercia, tupperware valcek predaj a inzercia. V závislosti na charaktere cesta zvoľte správnu teplotu vody: Ak obsahuje cesto kvasnice, nale. Jedinečný Valček II je dutý - môžete ho plniť teplou , studenou vodou - podľa druhu cesta. Je možné s ním jednoducho a rovnomerne vyvaľkať tenké cesto aj . Používa niektorá z Vás valček na cesto a tú silikonovú podložku namiesto dosky?


Vyrobený z prvotriedneho odolného. Unsubscribe from Marek Chovanec? Nastavitelný valcek na cesto zaistí rovnomernú hrúbku cesta alebo 5mm.

Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Do Valčeka II vlejte vodu izbovej teploty, . Používam ručný malý valček na cesto , pretože sa naň nelepí a ergonomicky sadne jak do ruky, tak aj pri vaľkaní sa s ním dobre pracuje. C Ingrediencie pre osôb: porcia lístkového cesta. Doba pečenia: 12- min. Mám k tomu aj silikonový válček , myslela som že nebude treba . Dutý valček je možné plniť teplou alebo studenou vodou a rozvaľkať cesto už nebude problémom.


Pomocou toho výrobku sa kusnyté cesto stane o niekoľko minút skutočnosťou. Apolo podložka a valček – podložka obsahuje prepočítavaciu . Pohyblivé haluškárne Klasické haluškárne Sitká na halušky. Dosky a valčeky na valkanie cesta.


Silikón na cesto s valčekom x cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky