streda 23. novembra 2016

Philco pgg 64 w

Ovládanie je zaistené pomocou otočných ovládačov. Ovládání je zajištěno pomocí otočných ovladačů. Disponuje štyrmi rôznymi . Hodnotil uživateľ, priemerné hodnotenie z 5. Mriežka: 2x liatinová podpera . PHILCO - let záruka podrobnosti na stránkách výrobce.

Je vybavená horákmi s . Maximálny výkon horákov kW. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. PGG W plynová doska PHILCO.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko. Zaujme svým vysoce kvalitním bezpečnostním sklem, odolnými litinovými podpěrami nebo .

Plynová varná deska PGG64W nabízí k dispozici čtyři hořáky s různými výkony. Jsou umístěny v čele hořáků, . Nabízí speciální hořák WOK, který Vám zajistí oblíbené asijské . ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky . K této desce Philco můžete získat záruku na let ZDARMA, více informací najdete v popisu výrobku. Vestavná plynová varná deska Philco.


WOK hořák, automatické zapalování, thermoelektrická . PHILCO na tento výrobek nabízí bezplatný servis v délce let (měsíců) nad rámec standardní dvouleté záruky. Pro uplatnění prodloužené záruky se . These are located in front of the burners, making them easy . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zobacz inne Płyty gazowe do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty. Varná deska plynová PHILCO PGG 32. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku.


Předejte tak úrazům nebo jeho zničení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky