štvrtok 8. septembra 2016

Vstavaná vinotéka

Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie vstavané vinotéky. Ukážeme kde môžete vstavané vinotéky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Máte vybrané filtry: vstavané. Kompletné informácie o produktoch.


Vitríny a vinotéky značky Electrolux. Vaša cena po zľave - 55€, vstavaná vinotéka , en.

Tu nájdete vstavané vinotéky , ktoré sú priamo určené na zabudovanie do Vašej linky, baru, steny, atď. V našej ponuke si môžete vyberať z voľne stojacich alebo vstavaných vinoték v dizajne, ktorý Vám bude vyhovovať. Skladujte vínové fľaše v teplote vínnej pivnice, čím udržíte vo víne jeho kvalitu, správnu vôňu a . Svojim elegantným, moderným dizajnom vhodne doplní každý priestor.


Ideálna je domáca vinotéka-chladiaca priestor na víno. Liebherr patria medzi špičku vo vinánerskej chladiarenskej technike. HAIER, GUZZANTI, Bosch, HumiBox,. Kompresorová vstavaná vinotéka Guzzanti GZ 18A vám umožní elegantným .

Vinotéka PHILCO PWBI vinotéka vstavaná. Niektoré modely chladničiek na víno sú voľne stojace, iné je možné vstavať do kuchynského nábytku. Najmodernejšie modely chladničiek na víno majú . Nakúp Klarstein Vinsider 35 vstavaná chladnička na víno , 1litrov, fliaš na víno , zóny za najlepšie ceny na trhu.


Chladiaci rozsah tejto vinotéky je. Vínotéka integrovateľná výška ( mm): 8energetická trieda: A celková ročná spotreba energie (kWh): 140 . OKAY Tovar: Šikovná domáci vinotéka. Biele LED osvetlenie Kapacita až pre fliaš Elektronické ovládanie s displejom.


Každý pohár vína, ktorý budete servírovať z tejto chladničky na víno , bude mať tú správnu teplotu. Chladnička na víno v bielom prevedení s objemom 1l. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Prodej vinotéky AV53CDZ ukončen.


Vstavaná vínotéka Energetická trieda A Hlučnosť dB Ročná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky