piatok 30. septembra 2016

Moderné vešiaky na stenu

Nástenný vešiak v zlatej farbe Kare Design Bush. Doraz na dvere na stenu ENTRA mat. Vešiak SWITCH posuvný biely.


Aj kúpeľňa je ideálnym miestom pre moderné vešiaky na stenu , a nielen tie. Rôzne ďalšie štýly, akými sú napríklad retro či provensálsky štýl, . Ponúkame moderné vešiaky s rôznym počtom háčikov a vešiakov.

Obliečky, obrazy , sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať. Moderné vešiaky na stenu a vešiakové steny ako praktické prvky bytovej. K stene je prichytený tromi nerezovými trubkami, ktoré sú kotvené turbo skrutkami. Nie je treba - náš eshop Vám ponúka desiatky vešiakov ale i kompletné predsiene a predsieňové steny.


Vyberiete si z klasických i moderných vešiakov , máme . Nechajte vstúpiť poriadok do vašej predsiene a umiestnite tam vešiaky na stenu za skvelé ceny. Designové, moderné a efekné vešiaky z vlastnej tvorby. Popis nestačí - treba vidieť. Vo svete je veľa krásnych nápadov, ale nepochybne je ešte stále priestor na tvorbu nového, estetického a isto aj perfektne .

Praktická vešiaková stena KORADO NEW je vyrobená z DTD laminovanej vo. Moderná , harmonická a ponorená do svetla v elegantných farbách, tak by sme . Moderné , ale aj jednoduché vešiaky do predsiene pre rýchle odloženie kabátov, klobúkov či dáždnikov. A preto Vám ponúkame vešiakové steny , ktorými môžete zariadiť byt či dom. Nábytok do predsiene môže byť ladený v klasickom aj modernom dizajne.


Farby podľa Vášho výberu. Drevený vešiak na stenu , model Woodstock, rôzne prevedenia. Bontempi Casa moderný vešiak vyrobený z lakovanej ocele. Internetový obchod MôjNábytok vám prináša viacero vešiakov v klasických i moderných.


Kovové, drevené a plastové šatníková vešiaky a háčiky v pestrej škále povrchových úprav. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky , botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky. Páči sa mi široký sortiment, naozaj si vyberiete, či chcete niečo moderné alebo tradičné.


Kúpila som tu obývačku za dobru cenu a odporúčam.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky