streda 28. septembra 2016

Strieborny pribor predaj

Príbory za najlepšie ceny, luxusné príbory na predaj a kúpu online. Strieborný príbor a iné sady príborov do vašej kuchyne nájdete v online bazári. Inzeráty strieborny pribor. Bezplatná inzercia, strieborny pribor predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Na predaj starozitny strieborny pribor znacky Sandrik, kazetova sada 48ks. A čo možno neviete - strieborný príbor je najzdravším príborom, pretože eliminuje baktérie. Zaoberáme sa predajom a reštaurovaním starožitností. Ag príbor pre osôb dielny od r. Technika: galvanicky nanášané striebro na medenom plechu.


Suma sumárum, striebro použité na výrobu príboru má cenu 71€. Dúfam, že sa moontano ešte ozve a podelí sa s nami o výsledku predaja , keď. Príbor je sada, súprava náčinia, ktorým jeme a používame pri stolovaní. Ponúkam na predaj krásny zachovalý strieborný príbor pre osôb. Pozostáva z polievkovej lyžice, vidličky, noža a dezertnej lyžičky.


SILVER MELODY – kusový strieborný príbor. Dekorácie path strieborný príbor pre osôb evidenčné číslo : kat. Aukčná spoločnosť DARTE,aukcie umenia a starožitností,internetový predaj umenia a starožitností,prezentacia života a tvorby. Aukcia: strieborný príbor s puncom.


Značenie: Expedičné miesto: Liptovský Mikuláš Dátum vloženia: 05. Predaj strieborných predmetov a šperkov za bezkonkurenčné ceny! Vyrábali sa z nej príbory , tácky, nádoby, lekárske nástroje, pružiny, mince, ozdoby a šperky. Za podstatne nižšiu cenu, dostaneme rovnaký strieborný efekt.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Keď sú zatvorené klasické obchody, pumpy vnímajú nárast predaja.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky