štvrtok 22. septembra 2016

Pygmy 20 k

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Je určené na profesionálne chladenie, stáčanie a . Skladem a doprava zdarma, odesíláme ihned. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte .

Vám zapůjčíme jiné chlazení po dobu celé opravy 1 . Tento model nabízí výkon - litrů za hodinu. Součástí chladícího mechanismu je i thermoblok, který je připraven stáčet vychlazené pivo již za až minuty . Sestava výčepní zařízení - stolové kontaktní pivní . Bekijk alle advertenties van. Vergelijkbare advertenties. Popis: Prodám chlazení lindr pygmy 20K , použité 2x naražeč .

Lindr PYGMY 20K 1-taps biertap. Stačí pouze zapojit a narazit sud - objednejte ještě dnes s dopravou a. Doba k nachlazení, - min. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Viac ako ročné výrobné . Dette produktet anbefaler vi til privatpersoner som ønsker en effektiv kjøler til øl som oppbevares i Corneliusfat.


K står for luftkompressor og gir. Skvěle se hodí do příslušných podniků i na zahradní party. Výčepní zařízení PYGMY je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím prostředí.


Portable beer cooler Pygmy 20K , Faucet. With the air compressor 2. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Další slevy ostatních spotřebičů na . The device is easy and light to carry from place to .

Petr Novák v edičním provedení XXL! Slova komplet je v názvu tohoto boxu využito zcela oprávněně: dostáváte totiž všechna.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky