pondelok 12. septembra 2016

Sladká ryža

Hľadáte recepty na prípravu mliečnej ryže ? Vyberte si z ponuky najlepších receptov na mliečnu ryžu online. Mliečna ryža a množstvo ďalších chutných receptov. Velice rychlá příprava sladkého nákypu.


Rýži opláchneme, do hrnce nalijeme asi dcl.

Nášmu dnešnému receptu sa potešia najmä tie, ktoré milujú sladké. Príprava tejto dobroty je naozaj jednoduchá a rýchla a nepotrebujete žiadne špeciálne . Ryžu prepláchneme a uvaríme vo vode tak, ako sme zvyknutí. Pudingový prášok uvaríme v mlieku.


Sladká ryža s tvarohom a jahodami - Tvaroh má vysoký obsah bielkovín, preto, pri dodržaní pomerov v recepte, vydá tato úprava ryže za celé jedno jedlo. Odkvapkanú ryžu dáme do zapekacej misky, zalejeme mliekom a vodou. Pridáme štipku soli, práškový cukor, maslo a vopred umyté pokrájané . Keď je konzistencia krémová a ryža vsiakla takmer všetko mlieko, pridáme piknik na osladenie, alebo práškový cukor - podľa chuti, no piknik dodá super chuť :) .

Sladká ryža je charakteristická svojou prirodzenou sladkosťou, ktorá ju predurčuje ako ideálnu surovinu pre prípravu nákypov a kaší. V tomto videu vás naučím ďalší recept, pomocou ktorého si môžete rýchlo a ľahko pripraviť zdravé a chutné raňajky. POTŘEBNÉ PŘÍSADY litr mléka, lžíce krystal. Rýži propláchneme horkou vodou a okapanou smícháme v hrnci, nebo zapékací míse se všemi ingrediencemi, kompot dáme celý i se šťávou.


Sáčky s rýží uvaříme v osolené (špetka) vodě doměkka. Mezitím polovinu jahod pokrájíme na kousky a prosypeme cukrem. MLIEČNA RYŽA jablkovo-škoricová. POTREBNÉ PRÍSADY prísady na 3-detské porcie: hrnček ryže (najlepšie guľatozrnnej), hrnčeky . Afganistan nie je v posledných rokoch práve dovolenkovou destináciou, avšak aj z bezpečia domova alebo reštaurácie sa môžete zoznámiť . Všade na internete hľadám recept na sladkú ryžu a našlo mi len ryžový nakyp. Ak viete recept na ryžu na skalo napíšte mi.


Sladkú ryžu zahájime tým, že do ryžovara dáme 2gramov prepláchnuté ryže, prilejeme 3ml vody a ryžovar zapneme. Keď sa ryžovar vypne, ryža je hotová. Vanilku rozřízněte a nožem vyndejte semínka. Do hrnce nalijte mléko, přidejte vanilku skořici a přiveďte k varu.


Přidejte propláchnutou rýži, cukr a za stá.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky