utorok 20. septembra 2016

Ehh3634f9k

Zažite rýchlosť a presnosť profesionálnych kuchárov. Nakúpte nad 3€ a za dopravu nezaplatíte. Spotreba energie podľa vašich potrieb. Vďaka výberu z desiatich možných limitov maximálnej spotreby energie ponúka tento varný panel možnosti úpravy . Error loading player: No playable sources found.


The specifications shown in the video(s) may only partially apply to this model.

Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Ukažte svůj talent a využijte rychlost a přesnost, které jsou vlastní profesionálním šéfkuchařům.


Tento vestavný pomocník při vaření nabízí indukční zóny a disponuje komfortním dotykovým . Na vaření a úpravu jídel můžete využít čtyři varné zóny, deska se ovládá . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Jest ono owocem dziesięcioleci doświadczeń i innowacji. To pomysłowe i stylowe urządzenie zostało.


SK VARNÝ PANEL in relation.

Funkcia STOP and GO pre ryhlé zastavenie a opätovné spustenie zóny. Doska so skosenými hranami. Engedje szabadjára kreativitását, és használja ki azt a sebességet és precizitást, amit a professzionális séfek is . Electrolux Főzőlap boltok, képek. Kč bez DPH Recyklační poplatek 1Kč včetně DPH je.


Zakúp vstavané spotrebiče alebo kombinovanú chladničku (a ich kombinácie) a získaj až 100€ späť. Akcia platí pre členov klubu TPD rodina pri nákupe . Inštalácia: samostatný varný panel. Skupina: Zabudovateľný spotrebič. Typ výrobku: Elektrický varný panel. Nezávislá doska s vlastným ovládaním.


Spotřeba energie dle vašich potřeb. Tato varná deska vám nabízí flexibilitu v oblasti spotřeby . Samostatná indukční deska šíře cm. Oslobodite svoj talent i iskoristite brzinu i preciznost koje upotrebljavaju profesionalni kuhari.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky