utorok 20. septembra 2016

Kuchynsky robot bosch mum4655eu

Robot je veľmi ľahko ovládateľný a vďaka jeho funkciám, ako je strúhanie, krájanie, hnetenie, mixovanie a . Tento jedinečný spotrebič vás presvedčí svojou kvalitou a prekvapí . Recenze jednoho z více než kuchyňských robotů v testu. Krájí, hněte, strouhá, šlehá, mele, mixuje. Byli jste zvyklí všechnu těžkou .

Tohto praktického pomocníka od Bosch ocení každá kuchárka. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. MUM- dokazuje klasiku mezi kuchyňskými roboty - vynikající kvalita Bosch a široký výběr příslušenství.


Vítěz testu Stifftung Warentest. Univerzálny kuchynský robot , farba biela ProfiMixx electronic. Jednoduché a bezpečné použitie ( Bosch technology), ľahko sa čistí . Robot je velmi lehce ovladatelný a díky jeho funkcím, jako je strouhání, krájení, hnětění, mixování a šlehání .

Jsme specialisté pouze na Bosch. Naleznete zde domácí spotřebiče , . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Víťěz Stiftung Warentest - praktický všestranný pomocník s velkou míchací mísou (9l max. množství těsta kg) . Robot je vybaven metlami, plastovou mísou s krytem, plastovým mixérem, krouhačem se disky, mlýnkem . Hledáte kvalitního kuchyňského robota s bohatým příslušenstvím? Popis produktu Příkon motoru: 5W Funkce a příslušenství (viz seznam dolů): viz seznam níže objem hlavní nádoby: 3. Unsubscribe from obchody24? Kuchyňský robot Bosch MUM.


Multifunkčný robot 5W, kg cesta , miesenie, miešanie, šľahanie, krájanie, mletie, hnietenie , háky na miesenie, . Na slovenskom verzii začneme pracovať čo najskôr. U nás máte také jistotu, že v . Porovnejte ceny, zjistěte. W motor řízený mikroprocesorem multifunkční rameno se speciálním převodem a třemi stupni pohonu pro optimalizaci výkonu rychlostní.


Multi-motion-drive - Dynamický planetární pohon u řady kuchyňských robotů nechává míchací metly a hnětací háky rotovat v eliptických drahách u stěn mí. Destička masového strujku pro kuchyňský robot Bosch MUM4.

Planetární systém míchání: ANO Objem hlavní nádoby (l): 3.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky