streda 21. septembra 2016

Masivna komoda

Masívne komody v prírodnom borovicovom prevedení skvelo vyniknú nielen v chatách, ale aj v domácnostiach, v ktorých dominujú prírodné prvky. Masívna komoda z borovicového dreva KD153. Zvláštnu skupinu tvoria moderné komody pod televízor s úložným priestorom na ďalšie príslušenstvo.


Ak hladáte niečo medzi moderným a tradičným nábytkom , nábytok z kolekcie luss je pre vás ideálny. Na predaj drevená masívna šuplíková komoda. Kvalitní dřevěná komoda vyrobená z prvnotřídního materiálu z borovicového masivu.

Bezplatná inzercia, masivna komoda predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Tento materiál je pevný a zdravotne . Praktická masívna komoda K2Z BUK morenie čerešňa. Moderná masívna komoda so zásuvkami.


Kvalitné masívne bukové drevo možno namoriť na iný odtieň. Obľúbené kúsky sú napríklad komody z masívu borovica alebo komody z masívu. Exotický koloniálny štýl inšpirovaný . Detailne vypracované línie nadľahčujú jej inak veľmi pevnú konštrukciu.

Horizontálne línie zjednocujú dizajn série s veľmi pevnou konštrukciou. LEA masívna komoda - možnost vyberu z masivneho buku, dubu alebo jasena - jednoduchá montáž - pevnosť a stabilita sú zaistené kvalitným kovaním. ENGLAND so 6-timi zásuvkami je vyrobená z kvalitného hrubého masívneho dreva vo farebnom prevedení antique charcoal.


Nádherná unikátna starožitná komoda vo vynikajúcom stave, so zasúvacími. Dodávame v prírodnom alebo morenom masíve. Prebaľovacia doska sa dá jednoducho. CAMBRIDGE so 6-timi zásuvkami je vyrobená z kvalitného hrubého masívneho dreva vo farebnom prevedení antique charcoal.


Komoda SF kombinovaná. Je vyrobená z kvalitného borovicového dreva a jej dizajn je navrhnutý tak, aby sa dala . Masívny nábytok ponúkame z borovice, dubu a smreku. Nábytok z dreveného masívu je určený na dlhodobé užívanie a jedná sa o nábytok vyššej kvality so . HDF, drevovláknitá doska, je tvorená z veľmi . Luxusná komoda z masívneho dreva v naturálnom prevedení. Nielen exotické drevo sa hodí na masívny nábytok, ako dokazuje . Popis: Prodám zcela novou krasnou nepoužitou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky