piatok 2. septembra 2016

Plastové krabice na zákusky

Krabička na zákusky obrúčky ks. Klasické biele krabice z hladkej lepenky sú vhodné na prepravu a balenie zákuskov , alebo . Kvalitné obaly s potravinárskym atestom. Lacné riešenie pre svadobné koláče, torty, výslužky. Tortová krabica 32x32cm 50ks.


Cenově výhodná odnosná krabička na zákusky s uchem.

Výslužkové krabičky 27x18xcm. Hnedá krabica na zákusky s vrchnákom, tzv. Vyrobená z tvrdej lepenky. Cukrárske obaly za výhodné ceny.


Tácky z papiera, plastu a hliníka na potraviny, dezerty a krabice na prenus zákuskov. Krabice dortová, chlebíčková 40x27x7cm. Papierové krabice na zákusky a torty.


PLASTOVÉ A PAPIEROVÉ POHÁRE:.

Ponúkame rôzne veľkosti krabíc na zákusky , torty, koláče. Označenie, Vnútorné rozmery (priemer x výška), Obsah ml, Balenie. Odkial ste si objednavali krabice na vysluzky? Kartónové krabičky z našej ponuky sú vhodné nielen na koláče a pečivo, ale aj na.


Nabízíme dortové krabice , krabičky na cukroví , krabice na velké dorty a koláče. Vše skladem, k dodání do hodin! Zákusky a torty 270x190x95mm (T11) Hnedá. Dortová krabice patrová 26x26x30cm. Darčekové krabice pre svadobné koláče.


Máme krabičky luxusné aj kartónové. Zlín, obalové materiály Zlín, plastové kelímky na pivo, plastové talíře,. Plastové krabička na zákusky s integrovaným viečkom. Kartónová krabica (na zákusky , mrazené kurčatá) 58x35x 5. Plastová krabička z tvrdeného PS plastu , vhodná na. Výroba - krabice na zákusky (výslužkové krabice).


Vrchnák plastový na muffínky ks.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky