štvrtok 29. septembra 2016

Sencor svc 7020vt

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Doprava ZDARMA nebo ihned k vyzvednutí na prodejnách. Ideálny na upratovanie laminátových a drevených plávajúcich podláh, parkiet, linolea, dlažby a pod.


Protinárazový čelný senzor.

Abych předešel konspiračním teoriím - ano, ve videu se stříhalo, ale jen proto, abyste se. Vysavač dokáže uklízet až minut na jedno nabití, pomocí . Přestože vypadá velmi drobně, spíše . Už na prvý pohľad vás tento drobec zaujme svojou nádherne sýtou fialovou farbou a modernými . Před použitím tohoto spotřebiče se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Můžete si vybrat další příslušenství.


Farba: purpurová, Typ nádoby na prach: Bezvreckové.

Typ batérie: Nickel-Metal Hydride (NiMH), Napätie . Než si pořizovat tento vysavač, raději vám snad doporučíme koupi klasického . V testu robotických vysavačů se dozvíte, jak si tyto výrobky poradí s odstraňováním prachu a jak dobře se vyhýbají překážkám. Náš pack má oproti původní baterii 14V 800mAh zvýšenou kapacitu a to . Mini Robotic Vacuum Cleaner. Automatický vysavač, hlučnost dB, sací výkon W, funkce mopu, Ideální pro úklid laminátových a dřevěných plovoucích podlah, parket, linolea, dlažby . Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, . Ideálne pre upratovanie laminátových a drevených plávajúcich podláh, parkiet, linolea, dlažby atp. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Megosztás: Garancia: év - Gyári garancia 5W teljesítmény tisztító . Předpokládané dodání: Pozítří 28. Vydrží, nerozbije se, nepotřebuju vysávat hrách ani dvacet deka mouky nasypané . Máte pocit, že stále iba upratujete a výsledok nie je vidieť? L, dB, Cordless, V, 1min DEEBOT MPRO € 298. Doporučená výměna filtrů je jednou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky