piatok 16. septembra 2016

Osušky

Osušky ,Bambusové osušky ,Froté osušky. Veľký výber farieb a vzorov, od najmenších uterákov na ruky po veľké komfortné osušky. Nakupujte online alebo navštívte jednu z našich predajní.


Rada uterákov ELEGANCE má skvelé užitočné vlastnosti: výborne saje vlhkosť, rýchlo schne, je jemný a na pokožku. Precízne spracovanie, akciové ceny. Maxi osuška EMA smotanová.

Druh Ema je často používaná. Osuška BOSTON - bambus s výšivkou cyklámenová. Ružová osuška s dizajnom krásnych princezien z Ľadového Kráľovstva, Anny a Elsy. Froté uteráky a osušky od firmy Greno, kvalitné uteráky vyrobené zo 1 bavlny , priedušné, mäkké a príjemné na dotyk.


Kolekcia UTERÁKOV A OSUŠIEK - DE LUXE PRÉMIUM so vzorom predstavuje uteráky a osušky vyrábané v prémiovej kvalite. K výrobe je používaná 1 . Internetový obchod s širokou ponukou uterákov a osušiek od českých výrobcov. Rozumné ceny, rýchle dodanie!


Bavlněné ručníky a osušky.

Dopřejte si pohodlí ve své koupelně s pestrou nabídkou luxusních ručníků a osušek z řady Matějovský Collection. Kúpeľňové osušky IKEA sú hebké a jemné, pretože sú vyrobené zo 1 bavlny. Majú skvelé absorpčné schopnosti. Väčší rozmer vám poskytne to správne . Kvalitné a luxusné osušky vyrobené z mikrovlákna, froté, bambusu, modalu alebo organické z bio bavlny.


To sú uteráky a osušky z česanej bavlny, mikrovlákna, bambusového vlákan či bio bavlny. Sýte, ale aj pastelové, nežné farby, romantické, s čipkou či výšivkou, . Moderní design, pestré barvy, různé velikosti - vše na MALL. Uterák Bella biely – Skladom.


Darčekové sety - 1x uterák - x cm. Hebké, nadýchané, dobře absorbují vlhkost, rychle schnou a jejich dotek lahodí pokožce těla. To jsou naše ručníky a osušky od českých výrobců.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky