pondelok 5. septembra 2016

Elica elite 14 lux grix a 60

Návod na použitie ELITE. Odsávač pár ELICA ELITELUX vysute len ak ho používate. ELICA ELITE LUX je výsuvný odsavač par (digestoř), je vyroben z šedého lakovaného kovu s dekorativní lištou z nerezové oceli. Design Elica Design Center.


UHLÍKOVÝ FILTER, POPIS:, Pre odsávač pár ELITE , V balení dva kusy.

Obľúbeným typom vstavaných odsávačov sú v súčasnosti výsúvné odsávače, ktoré po použití prakticky zasuniete. Kuhinjska napa Elica ener. Ole esimene, kes sellele tootele . Ovládání 3S mechanická tlačítka. Tlak 2Pa Celková spotřeba. Verze Recirkulace i odtah.


Tüüp, Väljatõmmatavad õhupuhastajad.

Juhtimise tüüp, Mehhaaniline. Disponuje třemi rychlostmi odsávání, mechanickým ovládáním a . Kuchynské digestory, odsávače pár za najlepšie ceny na Slovensku! Media Expert – lider na rynku RTV i AGD. Napa teleskopska 60cm širine u inox zavrsnoj obrandi fronte.


Ukupna snaga: 206W Promjer odvoda: 120mm. Produkt není momentálně k dispozici. Upravljanje Mehaničke komande na dodir sa b. Paprastas ir saugus pirkimas . Colour: Stainless Steel, White.


Vgradna, izvlečna kuhinjska napa je narejena iz nerjavečega jekla in je zelo kvalitetna. Je posebnega, estetskega videza in bo odlična novost v vaši kuhinji. Poznaj szczegóły, przeczytaj opinie użytkowników i zamów ten produkt już . Kategórie: Biela technika . Rendelje meg készülékét ingyenes házhoz szállítással, órapontos kiszállítással a Elica Márkaboltból online áron, akár telefonon is!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky