piatok 2. septembra 2016

Botník lavice

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Praktický botník - lavice vyrobený z masivního dřeva namořeného do barvy ořechu v kombinaci s chromem. Sedák je čalouněný hnědou koženkou. Aktuálna predajná cena s DPH: 39.


Odporúčaná predajná cena: 59.

Elegantný botník LANGELLA od výrobcu Tempo Kondela bude praktickým doplnkom do Vašej predsiene. Botník je doplnený lavicou na sedenie. Do svojej predsiene či chodby si zakúpte praktický botník či skrinku na topánky. Lavica s botníkom LANGELLA . Hledáte stále druhou botu, nebo nemůžete najít zrovna ty, které chcete?


Pravděpodobně nemáte botník. Pomůžeme vám to napravit, u nás najdete botníky do .

Menší lavička je inspirována oblíbeným provensálským stylem. Obsahuje zásuvky, proutěné ošatky i sedací polštář. Moderní dvousektorový botník - lavice s čalouněným sedákem Alaska bílá.


Vyberte si ze stovek botníků od výklopných po sedací na FAVI. I vaše boty si přeci zaslouží. Kovové botníky zaručují dlouhou životnost, pevnou konstrukci a tím pádem vysokou stabilitu lavice s botníkem. V nabídce naleznete také skříňový botník. Nabízíme také hodně variací botníku s lavicí , lavice s úložným prostorem, dřevěné lavice a kuchyňská lavice.


XL Drevený botník skladovacie police ks . Objevte na Westwing lavice jako botník v mnoha atraktivních provedeních a také další designový nábytek a stylové doplňky se slevou až. Bílý botník v designu jednoduché policové skříně je vyroben z kvalitního lamina. Uložte své boty do praktického botníku či na polici na boty. Mnoho z našich botníků je součástí celé série, které se skvělé hodí do předsíně či chodby.


Dřevo je namořeno do černé barvy, . Prodáváme tak, jak vidíte na obrázcích.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky