pondelok 26. septembra 2016

Biela poschodova postel

LTD 200xmasívne poschodové postele Farby: Jelša. Jednoduché váľandy s úložným priestorom i zložité poschodové postele so skrinkami. REA PIKACHU s úložným priestorom v dezéne REA biela.


Elegantné odtiene poschodové postele pre staršie detí, riešenie veľmi . Kvalitné poschodové postele pre všetky vekové kategórie.

MERLIN biela -krásna dvojposchodová posteľ v bielom farebnom prevedení s úložným priestorom a 2x roštami v cene. Vyberajte a nakupujte poschodová posteľ na jednom . Biela poschodová posteľ. Poschodové postele s úložnými priestormi a priestormi pre hranie. Detská poschodová posteľ Emily - biela. Stabilná konštrukcia zaručuje bezpečnosť a pohodlie.


Detska poschodová posteľ woody biela Krásna a moderná poschodová posteľ vyrobená z prírodného, borovicového dreva lakovaná bielou, zdravotne . Moderná poschodová posteľ , ktorá v sebe ukrýva úložný priestor vo forme dvojdverovej šatníkovej skrine ako aj pracovný stolík pre malého aj veľkého školáka.

Vysoké a poschodové postele sa hodia do menších bytov a detských izieb, kde ušetria miesto a. Darek - poschodová posteľ so šuflíkmi, ktorú Vám ponúka Nábytok Tempo Kondela šetrí miesto v izbe a navyše je to pre deti zábava. Krásna poschodová posteľ z masívu, pevná, stabilná konštrukcia. Rozložiteľná na dve samostatné lôžka.


Ku posteli nie je barierka, ale dá sa dokúpiť, aby Vám . Na výber ponúkame poschodové postele s prístelkou aleb dvojposchodové postele. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Priestor vzniknutý pod posteľou môže byť využitý ako úložný, alebo si tu dieťa môže hrať. Niektoré poschodové postele ponúkajú tiež šmýkačku, čím je o zábavu . Kolekcia RicoKolekcia LeonKolekcia Mati160xposchodové postele 160x80 . Poschodová posteľ Nico - 200x90cm je určená pre všetkých, ktorí ocenia funkčnosť, moderný dizajn a kvalitu.


Materál DTD-laminovaná,Prevedenie jelša,buk,slivka,orech VIVA, biela ,wenge, biela. Fantastický a premyslený kus nábytku, ktorý Vaše . Patrová postel vyrobená z masivního borovicového dřeva nejvyšší kvality. Ochraná vrstva je zajištěna vrstvami bezbravého ekologického laku Palanda.


S úložným priestorom v cene.

Predám takmer nepoužitú poschodovú posteľ. Mimoriadne odolná a dá sa ukotviť o stenu. Detské izby s malou plochou bývajú často . Rozmery lôžka sú 140x200.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky