utorok 15. marca 2016

Výsuvy blum antaro

Ak potrebujete výsuv s doživotnou zárukou je výsuv Blum antaro tá správna voľba. K tomuto produktu není co dodat, funkčnost Vás nadchne! BLUM výsuvné systémy na predaj. Více o produktu ZDE: Stránky: 1 . Skrytý, regulovaný plný výsuv S jednoduchým relingom Voliteľný so zasúvacím prvkom Potrebný priestor v korpuse výška 2mm, s TIP-ON BLUMOTION 227 . FGV výsuvy Blum výsuvy kuličkové výsuvy metalboxy rolničkové výsuvy výsuvy. Nabízíme kvalitní výsuvy od osvědčené značky Blum.


Sada výsuvného boxu ANTARO , farba šedá, s tlmením, dĺžka 300mm. Dostupnost: Skladeposledních ks. SERVO-DRIVE uno pre výsuv Z10NA20EE0 €, Skladom help. Délka korpusové lišty a bočnic 450mm.


Optimálne prispôsobený obrazec . Firma blum se specializuje na výrobu systémů výklopů, výsuvů , závěsů a nástrojů pro zpracování. Systémy kování blum přesvědčí díky promyšlené funkci,. Výškové a stranové nastavenie je jednoduché a pohodlné cez v boku. Na nastavenie sklonu slúži reling.


Zaručuje čistou, jasnou . Výsuvný drátěný program vibo . Antaro Tandembox M šedá 550mm. Univerzální tyčová šablona - výsuvy , závěsy,výklopy. Kovanie pre zásuvky BLUM. Materiál: plast hedvábně bílá.


Plný výsuv pro vnitřní zásuvku se skrytým vedením Blumotion do 30kg. Minimální výška šuplíku je 135mm. Predelovacia lišta na výsuv - ilustracne foto ! Blum Blum TANDEMBOX ANTARO D 3až 4mm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky