štvrtok 17. marca 2016

Skladacie regaly

Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku. Kovový zásuvný regál na veľké.


Prispôsobené a určené pre domácnosti, sklady, priemysel atď.

Nákup regálov u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny. Dodávame kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Dodávame regály kovové bezskrutkové určené k širokému použitiu v skladoch,.


Kvalitné regály , debny a boxy za skvelé ceny! Ponúkame regály kovové skrutkové určené k širokému použitiu v skladoch, archívoch, garážach, kanceláriách a iných úložných priestoroch. Skládací poschoďový regál Dorian má jasné poselství: “Jde se zdobit!


Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári.

Predám obchodný kovový skladací regál , dĺžka 6m. Ponúkame profesionálny a komplexný servis od fázy projektu, . Dodáváme kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Uložte si knihy prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom. Skládací a snadno sestavitelné regály IN-FIX jsou určené pro široké použití všude tam, kde je třeba skladovat potravinářské i nepotravinářské výrobky.


Policové diely sú ideálne úložné riešenie do obývacej izby. Jednoduchá montáž regálu sa zaobíde bez skrutiek a matíc - police stačí jednoducho . Složitelné boxy jsou praktickým pomocníkem pro přepravu a stěhování. V pamäti Preložiť túto stránku 1 4900 CZK - ‎v sklade materiál masiv, nelakované provedení stohovatelné bedýnky na ovoce nebo zeleninu spodní pojízdná na kolečkách. Snadno sestavitelný regál bez použití nářadí. Profesionální skladování potravinářských i nepotravinářských výrobků.


Tieto regály majú naviac veľmi jednoduchý a rýchly systém skladania bez skrutiek. Sonoma možno umiestniť vo vodorovnej i zvislej polohe (dekorácie a skladacie úložné boxy nie sú v cene). XL Drevený regál so prútenými košíkmi, biely.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky