štvrtok 10. marca 2016

Silikonova forma anjel

Silikón - žltý rozmer viď obr. Formy sú vhodné na modelovanie s hmotami FIMO, Cernit, na odlievanie pomocou sádry alebo Ceramofix, ale používajú sa aj na tvorbu mydielok, sviečok , atď. Nielen s FIMO hmotou a FIMO Air, ale tiež s mydlovou hmotou alebo voskom na výrobu sviečok.


Rozmery formičky cca 8cm xcm. Polymérovú hmotu natlačíte do formy. Odliate mydlo sa ľahko z formy vyberá.

Forma je vyrobená zo silikónu. Váha odliatehé mydla je 1g. Vysoko kvalitná silikónová forma , odolná a flexibilná. Atraktívna dekorácia na torty a oslavy.


Materiál je mäkký a akýkoľvek . Cena s DPH: 1€ (3SK). Pero a štetec strieborný. Vaše hodnotenie: Ďakujeme za Vaše hodnotenie.

Výroba sviečok a figúriek zo včelieho vosku. Sviečky a figúrky vyrábané z včelieho vosku ako aj liečivé a relaxačné voskové sviečky sú známe už stovky rokov. Anjelik- silikonove formy OB. Výhodou silikónových foriem je ich použitie pri rôznych teplotách, čo znamená, . Cena: €, Lokalita: Kežmarok.


D mydlo silikónová forma sviečka silikónová forma koláče dekorácie formy dieťa anjel hrať na harfu továreň priame dodávky WA01 diy gél osviežovač . Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality . Odlievanie zo sádry do silikónových foriem je veľmi rýchla výroba rôznych dekorácií a darčekov. Hotové odliatky sa môžu následne maľovať akrylovými farbami, . Do téjto formy môžete odlievať mydlovú hmotu, vosk bez toho aby ste sa báli, že sa Vám formy zdeformuje. Predám silikónovú formu v tvare mini srdiečok.


Formu možno použiť na výrobu čokolády pre cookies, muffin, cupcake, piškót či na prácu s Fimem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky