utorok 1. marca 2016

Biela obývacia stena

Obývacie steny v modernej bielej farbe. Biele obývacie steny s leskom sú veľkým hitom pri zariaďovaní obydlia. Jednoducho sa udržiavajú a pôsobia elegantne a nadčasovo, pretože biela je jednou z . Svoje nezastupiteľné miesto majú v interiéri aj biele obývacie steny , ktoré vyžarujú čistým a . O biele obývacie steny máte veľký záujem, tak sme ich pre vás usporiadali prehľadne do tejto kategórie.

Ponúkame rôzne odtiene bielej v rôznych povrchových . Zvažujete kúpu novej obývačky, ale neviete si vybrať? Moderná a nadčasová obývacia stena ROCHESTER v prevedení biela. Vyberte si z našej ponuky obývačkových zostáv čo najvhodnejšie riešenie pre Váš domov. Moderná, nadčasová obývacia stena s množstvom úložného priestoru. V našej ponuke malých a lacných obývacích stien si určite vyberiete.


Pre svoje menšie rozmery sú. Jej dômyselne riešený úložný priestor ponúka dostatok miesta na všetko, čo chcete mať .

Biela obývacia stena LIVE - matná. Moderná obývacia stena v bielom farebnom prevedení s lesklým nádychom sa úžasne. V cene nie je osvetlenie, je ho možné. MEBLINE Lacná šatníková skriňa NEXT biely mat. Už na pohľad vás môžu zaujať chýbajúce úchytky.


REA DENISA UP obývacia zostava č. Jednoduchý dizajn a farebné prevedenie biela zapadne do každého interiéru. Vyrába sa v dvoch farebných kombináciách, je vhodný na . ROCHESTER biela - obývacia stena , nábytok do obývačky komplet, lacná kvalitná obývačka. Stala sa symbolom čistoty a jednoduchej elegancie. Farba: Farba duba, Biela.


Lamino je odolné proti poškriabaniu, poškodeniu, vlhkosti a vysokým . Nábytok je vo farebnom prevedení biela. Výrobca: Black Red White. Dodacia doba: do prac. Miestnosťou na umiestnenie je obývačka.


Materiál laminovaná DTD a ABS hrany.

Rozmery celej obývacej steny (ŠxHxV): 210×42× 180 . Bello alpská biela , obývacia stena.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky