pondelok 21. marca 2016

Kuchynske noze profi

Autorizovaný prodej kuchyňských nožů německého výrobce Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Vybírejte z kompletní nabídky: kvalitní nože řady Silverpoint, . Super Stone Barrier Petty SBPT 1- univerzálny kuchynský nôž. V našej ponuke nájdete kvalitné celokované nože solingenského výrobcu. Kvalitu týchto kuchynských nožov zaručuje dlhá história firmy, ktorá pôsobí v tejto.


Nože pre mäsiarov a kuchárov.

Pro zpracování masa je nejvhodnější použít nože kuchařské. Kúpte ešte dnes a neoľutujete. Na sklade MALL – môžete mať už 3. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kuchynské nože značky Wüsthof.


Predosly noz mal tvar ako profi noze za nasobne vacsiu sumu. Tento je tak prehnuty ze si nan asi nezvyknem. Nechapem preco musi nejaky kreativec pokazit .

Profi -Line je zakalená na tvrdost Rockwell, čímž se. Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat naše služby. Rukojeť přizpůsobená proti zabraňování zhromaždění zbytku potravin. Pořádný kuchyňský nůž nemůže chybět v žádné kuchyni.


Již jen do konce roku u nás můžete nakoupit vybrané produkty Wüsthof se slevou až ! Nůž na maso je určený ke krájení a porcování syrového nebo pečeného masa. Díky velké čepeli s ním snadno překrojíte vlákna masa. Solingen, kuchynské nože , brúsky na nože, ocieľka na nože, sady nožov. Ako však vybrať dobré a kvalitné kuchynské nože ? KDS majú oveľa nižšiu tvrdosť) a Řeznické nože PROFI LINE tvrdosť až HRC. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie NOŽE PROFI.


V našem e-shopu nabízíme kvalitní kuchyňské nože ze Solingenu, příbory, nádobí, hrnce, kastroly a tlakové hrnce. Dále veškeré kuchyňské doplňky a náčiní do . Legendárne japonské kuchynské nože testovali Švédi. Cena v CZK 80Kč (3EUR).


Kompletní sortiment zboží Victorinox - Swiss army: nože, hodinky, kufry a cestovní zavazadla.

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Nôž univerzálny AZZA cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky