streda 16. marca 2016

Programator whirlpool awe 7519

Na štítku programátora overte, či sa jedná o typ C C TK alebo Wave. Ponúkam aj opravu Vašeho . Tesne po ukonceni zarucnej doby nam na pracke odisiel programator. Hledáte programator whirlpool? Demontáž programátora WHIRLPOOL trvá min.


Potrebujeme torxový kľúč,alebo šesťhranný kľúč,alebo to zvládneme. Tania i ekspresowa wysyłka. Eksperci rozwieją każde wątpliwości. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. This Pin was discovered by Krakovský Róbert.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Tlačidlo “Odloženie štartu”. Ovládač rýchlosti odstreďovania. Kontrolka postupu programu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Repasovaný programátor na pračky WHIRLPOOL řady AWO AWO C, AWE s nahraným softwarem na Váš model pračky.


Pracka stihne napustit len minimalne mnozstvo vody cca 3l takze pretecenie to nebude mozno porucha programatora ? Whirpool Awe najnowsze ogłoszenia na OLX. Odešla elektronika na pračce - programátor odvezen a druhý den zase přivezen již opraven a pračka zase pere. Maximální spokojenost a vřele doporučuji. Výrobek je v kategorii Náhradní díly k pračkám.


Elementy elektryczne do pralek r Programator pralki niezaprogramowany.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky