streda 16. marca 2016

Vstavaná rúra whirlpool akp 244 ix

VSTAVANÁ RÚRA KLASICKÁ CHARAKTERISTIKA: Samostatná . Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom v nerezovom rámčeku v neutrálnom dizajne. Je vybavená elektronickým časovačom a displejom. Servírujte svojej rodine vždy tie najchutnejšie pokrmy rýchlo a jednoducho.


Výrobca: Whirlpool , Kategória: Vstavané rúry. Rúra Whirlpool ACTUAL AKP 4IX nerez.

Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Domáce elektrospotrebiče WHIRLPOOL. Whirlpool AKP 2IX je samostatná mechanická teplovzdušná rúra na pečenie s okrúhlym vyhrievacím telesom. Teplovzdušná rúra AKP 2IX so zadným ohrevom.


Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Zákazníci hľadajú tento produkt tiež pod názvom Whirlpool akp - 2- ix , Whirlpool . Vstavaná rúra WHIRLPOOL AKP 2IX vstavaná rúra WHIRLPOOL na splátky. Dizajn Dynamic Line Farba nerez.


Bezodtlačková úprava nie.

Nastavenie funkcií elektronické. Displejom, ktorý zobrazuje čas a teplotu. Nerezové prevedenie so sklom v . Samostatná teplovzdušná rúra s ventilátorom bez zadného ohrevu v nerezovom vyhotovení, v dizajnovom rade Dynamic s masívnou rukoväťou po celej šírke . Na tejto stránke môžete získať návod na obsluhu: WHIRLPOOL AKP 2IX - Rúra na pečenie - je k dispozícii na stiahnutie zadarmo. Všetky informácie, ako je.


Jsme specialisté na časomíru, GPS tracking a komplexní zajištování sportovních akcí libovolného druhu. Moderní čipová technologie, sofistikovaný software a . Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez. Všechny informace o produktu Pečící trouba Whirlpool AKP 4IX, porovnání cen. Vzhled trouby AKP 4IX je navíc podtržen velkým dotykovým displejem, na kterém si.


Značky vstavaná rúra whirlpool akp 2ix.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky