piatok 4. marca 2016

Police do garáže

Lakované alebo pozink regály vhodné do garáže. Držáky nářadí, nástěnné háky, police , koše - vše s jedinečnou . Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Kovový zásuvný regál na veľké.

Možnost většího zatížení. Do stojok sa vešajú nosníky (držiaky políc), na ktoré sa vešajú police. Regál – kovový, je vhodný na použitie v predajniach, skladoch, garážach ,. Regál bezskrutkový vysokozáťažový, police z MDF, nosnosť 4kg, modrá.


Vhodný do archívu, skladu, garáže. Nosnosť každej police je kg, celkové zaťaženie regálu je kg. Skriňa je určená pre vnútorné priestory ako sú dielne, pivnice, garáže , alebo pracovne.


Regálový systém, vyšší stabilita a nosnost díky zdvojení konzole a držáku police.

Nosné konzolové lišty různých délek, držáky polic různých délek, spojky, bílá či . Regály, police a plastový program vám k tomu napomôžu. Typickým príkladom je vaša domáca garáž , miesto ktoré väčšine domácnosti neslúži len ako garáž. Extra polica pre bezskrutkový kovový regál s drevotrieskovou policou rozširuje regál o. Nástenné police premenia prázdne steny na skvelé úložné priestory.


Ozdobte obývaciu izbu závesnými regálmi. Tento ceník na kovové regály do garáže , domácnosti a skladu je platný ƒod 1. Police vám pomôžu ušetriť miesto. Jde například o regály do garáže , regály do domácnosti, regály do skladu, nabízíme samozřejmě také police. Dodáváme i regály na kolečkách. Naše kovové policové regály mají klasickou a prověřenou konstrukci, kterou tvoří plechové police a stojiny z děrovaných úhelníků.


Spojení polic se stojinami se . Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári. Materiál pozinkované nosníky a MDF dosky ako police. Predám pevný masívny Regál s policami , vhodný do garáže na záhradku do pivnice. Jednoduchý systém montáže, nosníky sa zasunú do .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky