utorok 1. marca 2016

Brokový automat

Ponúkam na predaj: - broková kozlica Webley Scott Mod. Produkty zo sekcie Zbrane nezasielame kuriérom. Tieto produkty si zákazník musí osobne vyzdvihnúť v našej kamennej predajni.


Nemíním dělat advokáta ani jedné skupině lovců. Zdravím problém bude asi v brzdě hlavně, asi moc suchá a tím pádem hlaveň nedoběhla do konce a nemohlo dojít k vyhození . Vyniká perfektním zpracováním a hladkými tvary.

V našom článku by sme vás chceli bližšie oboznámiť s brokovým automatom , ktorý výrobca predáva pod označením IŽ MP 153. Brokový Automat MP 1cal. Vyzkoušejte nový brokový automat , který nastavuje nové standardy u designu, spolehlivosti a střelecké . Druh zbraně: brokový automat. Tiež vlastním tebou spomínaný automat a mal som tie isté . Dobrý den, Chtěl bych si koupit již dříve zmiňovaný brokový automat na který potřebuji nákupní povolení. Budou mi něco zapisovat do ZP či ho vystavovat nový?


Pažba drevená - poškodená. PREDAJ NA NÁKUPNÉ POVOLENIE.

Má brokový automat pro lov či sportovní střelbu v současné době význam? Pokud se nemýlím, tak pro lov je možné použít pouze zbraň se zásobníkem na. Prodám brokový automat CZ 16x70. Notoricky známá zbraň s kuriozním systémem přebíjení, která prošla na PČR, díky výrobcům střeliva, vývojem ráže.


Tříranný brokový automat CZ 241. Prodej pouze na zbrojní průkaz! Moderní brokový automat v tovární kamufláži. Plně funkční, lepená pažba. Dětský brokový automat je vybaven dvěma zásobníky.


Pětiranný zásobník je v závěru zbraně a botka pažby skrývá ještě jeden výměnný sedmiranný zásobník. Zbraň je plně funkční,velmi zachovalá. Dôvod predaja je kúpa novej zbrane. Sportovní a lovecké zbraně, plynové pistole a revolvery, veškeré druhy střeliva, dalekohledy a puškohledy včetně montáží, nože, dýky, mačety, myslivecké . Začal som brokovou pumpou, ale žiadna odpoveď, možno niekto pustí brokový automat , môže byť aj Saiga.


Zbrojovka YILDIZ patří mezi nejvýznamější turecké výrobce brokových zbraní se 40-ti letou tradicí. LOVĚNA PRAHA BROKOVÝ AUTOMAT. Na objednávku jsme schopni zajistit i ostatní výrobky z produkce tohoto výrobce.


Produkce v Belgii sídlícího výrobce FN Herstal je primárně zaměřená na ozbrojené složky. To ale neznamená, že například sportovní střelci nebo civilní sektor .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky