piatok 25. marca 2016

Kovovy regal

Kovový regal je vhodný najmä do . OBI Drevený regál pivničný so 4 . Dielňa › Regály V pamäti Regál – kovový , je vhodný na použitie v predajniach, skladoch, garážach, dielňach a pod. Päť výškovo nastaviteľných políc disponuje nosnosťou 40kg. Prispôsobené a určené pre domácnosti, sklady, priemysel atď.

Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku. Skrutkované celokovové regály vynikajú vysokou úrovňou variability v rozmiestnení políc. Montáž pomocou skrutiek umožňuje aj spájanie regálov do radov. Ať už hledáte bytelný kovový regál do skladu nebo třeba kovové police na květiny , na FAVI. Regály do domácnosti, dílny i garáže za skvělé ceny.


OBI kovový šroubovaný regál je vybaven celkem policemi a zaujme svou vysokou kvalitou. Každá police má nosnost až kg. Díky sešroubování je montáž .

Výšku police možno nastaviť podľa svojich potrieb. Regál DRUMY je celokovový, bezšroubový regál s kovovými stojínami i kovovými policemi. Je snadno udržovatelný a proto je vhodný nejen do komory, sklepa a . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári. Prodám nové kovové regály.


Balení obsahuje kusy těchto regálů, přesně jako na fotografiích. Patra jdou univerzálně nastavit. Není potřeba žádných šroubů. Sháníte skladové kovové policové regály s vysokou nosností?


Chcete mít obrovskou možnost výběru a zároveň jistotu nízkých pořizovacích cen? Regál v klasickém designu z naší série Nábytek pro malé prostory má úzký kovový rám a hodí se k téměř jakémukoli stylu zařízení. Regál skříňového typu slouží pro ukládání archivních dokumentů a materiálu.


Policový regál nabízí dokonalý přehled o uložených spisech.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky