utorok 29. marca 2016

Prefarbenie kuchynskej linky

Veľa ľudí sa na nás obracia Renovacia kuchynskych dvierok s otázkou, či si môžu premaľovať aj starú kuchynskú linku. Premenu kuchynskej linky s PVC povrchom, som plánovala veľmi dlho, snáď aj rokov. Ten materiál, farba, tvar sa mi už dávno nepáčila. Nové elektrospotrebiče, kuchynská linka , podlaha aj zástena.


Pri renovácii kuchyne treba rátať s veľkými výdavkami. Pozrite sa, ako sa to dá .

Odstrojenie kuchynskej linky je otázkou chvíľky. Majiteľov panelákového bytu omrzela ich kuchynská linka , ktorá si už na prvý pohľad veľa pamätá. Rozhodli sa teda pre rekonštrukciu, ale bez . Začalo to nutnosťou vymeniť vstavanú umývačku a skončilo svojpomocnou renováciou celej kuchynskej linky. Výsledok pozitívne prekvapil aj . Radi by ste svojej ratolesti natreli hračky alebo postieľku, ale bojíte sa, že zvolíte zlý typ farby?


Ahojte, máte niekto skúsenosti s vonkajšou obnovou kuchynskej linky ? Myslím hlavne farebnej obnovy. Kuchynskú linku sme zdedili .

Ahojte, máme ikea kuchyňu s dvierkami Applad biele, sú už dosť obúchané. Bolo by mi ľúto ich vyhodiť, a kúpiť nové. Výber farby a materiálu je prísne individuálna záležitosť každého jednotlivca.


Avšak ak sa neviete rozhodnúť, po akej variante siahnuť, môžete . No až jedného dňa prišiel rad aj na zveľadenie kuchyne , ktorá bola vo fakt zlom stave - narážam hlavne na vkus pôvodných majiteľov a fušerské vymaľovanie . Skrinky z kuchynskej linky najprv rozoberte a dôkladne umyte od špiny a usadenej mastnoty saponátovou vodou. Vyrovnajte všetky škáry a . Mala som veľké nutkanie prefarbiť ten zásobník na bielo, ale potom . Pre náter kuchynskej linky na bielo voči zožltnutiu, môžete použiť farbu Balakryl radet. Potrebné je spraviť prvú vrstvu základnou farbou na . Prefarbením kuchynskej linky získa kuchyňa nový vzhľad.


Pri jej prefarbení však dbajte na to, aby ladila s ostatnými súčasťami, ktoré sa . Pracovná doska je hlavný komponent kuchynskej zostavy a má vplyv na jej vzhľad. Cena Corianovej pracovnej dosky do priemernej kuchyne začína od 1. Pre niekoho znamená rekonštrukcia výmenu nábytku a prefarbenie stien.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky