streda 30. marca 2016

Pohovka biela

Elegantná pohovka TM-je potiahnutá bielou ekokožou. Je vhodná do menších priestorov. Uprednostňujete nábytok menších rozmerov, alebo je sedacia súrpava.


Relaxačné ležadlo Laguna, biela ekokoža. Obchod s nábytkom - predaj pohoviek online. S lacnými pohovkami od Tempo Kondela bude Vaša obývačka naozaj jedinečná.

Rozkladacia pohovka z látky ARLEKIN dokonale zapadne do obývacej, ale aj. TM-štýlová pohovka , ktorá je nenáročná na priestor. Svojím jednoduchým dizajnom je vhodná do moderný priestorov.


Celá je potiahnutá ekokožou v bielej. XL 3-miestna pohovka Chesterfield z umelej kože, hnedá. XL Biela rozkladacia pohovka s vyklápacím stolíkom, umelá . Ponúkam k predaji pohovky. Materiál biela ecco koža.


Rozmery trojsedáku:d- 225cm,š-97cm.

Zachovalé,trojsedák bol . IKEA - NORSBORG, 2- pohovka , Finnsta biela , kov, , Veľké či malé, farebné alebo neutrálne. IKEA - GRÖNLI 2- pohovka , Inseros biela , , Jednotlivé sekcie pohovky môžete kombinovať rôznymi spôsobmi a získať tak veľkosť a tvar, ktorý vám vyhovuje. Plocha na spanie ŠxD 123× 2cm.


Vyrobeno z odolného polypropylenu (plastu) - imitace plochého ratanu. Moderné, klasické aj rozkladacie. Pohovky Prinášame široký výber pohoviek.


Premeňte svoje bývanie v útulný domov. Vyberte si pohovku s prvotriednym . Prezrite si Biele pohovky na stránkach mojnabytok. Bezplatná inzercia, pohovka biela predaj a inzercia. KEVIN pre pravý roh s úložným priestorom v hnedo- bielom prevedení.


Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. KMpohovka , biela - najlepšie ceny všetkých výrobkov, akcie a zľavy nájdete na Zlacnene.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky