piatok 25. marca 2016

Kanister na vodu 20l

Sud na vodu 200l s poklopom a ventilom. Objednaný tovar si môžete po dohode prevziať aj na výdajných miestach E-mýta - Nitra, Trenčín, Prešov, Trnava. Kanystr využijete na cestách i při dovolené. Materiál : PVC ObjeL vypúšťací . Snadné přenášení i manipulace.


Pomocí ventilu si natočíte potřebné množství tekutiny přímo do další nádoby.

Rozmery bandasky: 48x31xcm. Skladací kanister Easy Camp Folding Water Carrier 8. Základná cena s DPH€. Predajná cena bez DPH€. Produktový manažér Marta Dičérová.


Máte záujem nakupovať tento . Sudy na dažďovú vodu a záhr. Je vhodný na prepravu pitnej vody alebo iných potravinárských produktov ako sú. L kanister na vodu s ventilom Úplný popis.

Plastový kanister s kohútikom litrov na vodu. Bandaska na vodu , víno a iné tekutiny s ventilom. Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Pridať do zoznamu obľúbených. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Kanistre COMPASS LAMPA a ďalšie. Nádoba je vyrobená zo zdravotne nezávadnej kvalitnej umelej hmoty. Preto je ju možné použiť na uskladnenie a preprevu tekutín, určených pre potravinárske . GSI OUTRDOORS Water Cube 20l - skladací kanister , Outdoor eshop BERG SPORT ponúka oblečenie, turistickú obuv, batohy a športové . Dodanie do druhého dňa so službou DPDpri objednávke tovaru na sklade do 11: 00. Obsahuje praktický vypúšťací ventil.


Výhodou je, že v čase keď ho. Potrebujete núdzovú rezervu paliva či pitnej vody ? Vyberte si z našej ponuky bandasiek a kanistrov na vodu a benzín.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky