pondelok 28. marca 2016

Electrolux efc60151x

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Uhlíkové filtre tohto odsávača sú . Komínový odsavač par s možností recirkulace. Celý popis a technické parametry.

The effortless and clean design of this traditional cooker hood will make for a nice match with your other kitchen . Produkt už nie je v predaji. Odsavač par je nepostradatelnou součástí každé kuchyně. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Výkon při nízkém stupni (W) 230.


Hlučnost v intenzivním režimu . Ez a hagyományos szagelszívó könnye tiszta vonalvezetésével kiválóan illik majd többi konyhai készülékéhez. Kč bez DPH Recyklační poplatek 1Kč včetně DPH je obsažen v.

Jednostavan i jasan dizajn ove klasične kuhinjske nape sjajno će se uklopiti s vašim ostalim kuhinjskim uređajima. Pokud chcete mít odsavač zavěšený mezi dvěma skříňkami, jsou právě pro vás určené komínové odsavače par Electrolux. Jejich širokou nabídku najdete na . Dokumenty k vašemu produktu.


Price match promise and next day delivery. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Gratis Lieferung von Amazon ab 29€. Ergonomiczna i estetyczna budowa tego tradycyjnego okapu kuchennego doskonale nawiązuje do innych urządzeń kuchennych. Dowiedz się więcej o modelu . Find deals from shops and read reviews on PriceSpy UK.


Alumínium zsírszűrője kivehető és mosható, . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir. W, provedení nerez, záruční doba měsíců. Svetlo: 1x W Posuvné ovládanie stupne výkonu.


Možnosť použitia v režime odsávania alebo v režime recirkulácie tukový filter: . Klassisk 60cm vegghengt hette i rustfritt stål.

Viftehastigheten reguleres med skyveregulatorer. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: 60cm, 67dB, Sølv, Veggmontert,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky